reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Agnieszka mialam podobnie w ciazy z Zosia, w porownaniu do pierwszej znosilam ja duzo gorzej. W ogole ja sie gorzej czulam. Teraz sama nie wiem bo chyba przez to ze na Zo skupiam uwage nie mam czasu o tym myslec.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chyba też czuję ruchy, a to moja pierwsza ciąża i pewna do końca nie jestem, jak się mocno skupię na leżąco to poczuję, a tak to nic :)

to ja jeszcze troszke poczekam :) a kopniaczkow Wam juz zazdroszcze.
Ja tez druga ciaza ale jest podobna do pierwszej.

a w nocy to ja spac nie moge :/ a rano pierwsza na nogi sie zrywam gdzie uwielbiam spac...

Anieok podziwiam Cie i chyle czoła :)

Napisz czy jestes z niego zadowolona. Ja mojego mam od pierwszej ciazy i dla mnie niestety nie spelnil swojej roli bo byl za niski. Ale ja jestem jakas wynagajaca co do spania. Najlepiej jak na mezu nogi wywale ;)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez się zastanawiam nad tym rogalem, bo już pomału nie umiem sobie znaleźć miejsca, a co będzie później... Czekam na sprawozdania z nocy z rogalami! :D

reklama
Do góry