reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dokładnie - w pierwszej ciąży bardzo przydatne, ja nie mam zielonego pojęcia o pielęgnacji itp., więc dla mnie to duże odkrycie :)
Jak zobaczysz swoje maleństwo to samo wszystko przyjdzie :)
Ja teraz drugie a nie mogę się doczekać jakby to było pierwsze :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej babeczki:) z ta cera bywa róznie:) ogolnie ja niby bede miala chlopaka a wygladam tragicznie... opuchnieta wypryszczona heh ogólnie omijam lustra:p brzusio coraz wiekszy ponad 3 kg na plusie ale tylko w sumie brzusio i cycki wielkie ;) a w ogole w sobote był pierwszy kopniak!!!! na milion procent:))) przecudowne uczucie :) tylko oczywiscie juz glupia sie martwie bo od niedzieli nawet sie nie przelewa tak jak wczesniej heh ale chyba jescze tak moze byc co babeczki?? podejrzewam ze ma to zwiazek z zapraciami... bo od soboty nic a ja z takich co w kibelku 2 razy dziennie to norma. Ale wlasnie pije wode z miodem i cytryna zjadlam kapusniak i mam nadzieje na rewolucje;P

Ja w ciazy i z chlopakiem i dziewczynka wygladalam podobnie. I cera i wlosy i paznokcie mi sie poprawily. Roznica tylko taka ze w chlopakowej przytylam 12kg a w dziewczynkowej 18kg, ale nie wiem czy to nie z racji wieku bo jednak 4 lata roznicy pomiedzy ciazami. W kazdej czulam sie inaczej. Teraz sie czuje jeszcze inaczej niz w dwoch poprzednich takze reguły nie ma ;)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

wlasnie sama jestem zdziwiona ale jestem dosc szczupla i akurat bylam z kolezanka i mowie wez zobacz bo ja albo glupia albo on naprawde kopie i juz obie nie mialysmy watpliwosci :)

zastanawiam się tez nad tym rogalem do spania:) dajcie znac jak się sprawuje bo ja to taki kreciol w nocy nie moge sobie miejsca znalezc. A dziewczynki ktore jestescie w 17 tyg macie takie przerwy w czuciu ruchów? bo jakos sie marrtwie:(

reklama
zastanawiam się tez nad tym rogalem do spania:) dajcie znac jak się sprawuje bo ja to taki kreciol w nocy nie moge sobie miejsca znalezc. A dziewczynki ktore jestescie w 17 tyg macie takie przerwy w czuciu ruchów? bo jakos sie marrtwie:(
Ja jestem w 17 i drugi dzień nic nie czuje. :/[emoji22]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry