reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
no to tak samo jak ja. Bo z kazdym z kim rozmawiam, że druga ciaza to kazdy " ooo nic sie na buzi nie zmienilas" :D
Strzelam mine WTF bo przeciez jak ciąża to brzuch wiekszy a nie twarz inna

Cera super ale stawiam na to ze w koncu sie wysypiam i nie katuje sie litrami kawy
a wlosy wlasnietakiejakie dziwne mam. Strasznie sztywne i jakby przesuszone. chcociazzawszemialam milew dotyku.
Musze sie do fryzjerki przejsc chyba na jakas pielegnacje i farbowanie

ja też w pracy zawsze przesadzałam z kawą a teraz pozwalam sobie na jedną z łyżeczki i tak...
no z włosami idź do fryzjera może coś doradzi albo nawilżaj dużo

A moja skóra na twarzy zrobiła się znowu sucha i generalnie odkąd jestem na l4 nie maluje się, żeby jej nie torturować bardziej niż sama sobie to robi :-) poza tym włosy takie hmm dziwne- Ale to chyba dlatego, że pilnie wymagają farby-niestety wizyty ciągle przekładam bo chwilowo nie dam rady wysiedzieć za długo u fryzjera... więc poczekam aż będę się dobrze czuła.. a mój fryzjer to pedant do kwadratu i robi te włosy godzinami..! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila ja ogolnie jak mam u swojej wysiedziec to dupa boli, a teraz z moim latajacym pecherzem co chwile do toalety tez sie głeboko zastanawiam czy odrost sobienie moze poczekac :D

Do góry