reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ula tak byłam w ciąży 6t0d jak zaczęły się plamienia w pt a w pon 6t3d mi gin potwierdził że nic już nie ma tzn dziecka i że nastąpiło samoistne poronienie. Przez 7 dni krwawilam i od ustąpienia po trzech tygodniach dostałam miesiączkę. Wiem że ten pierwszy cykl zaraz po był raczej bezowulacyjny bo z mężem sprawdziliśmy dosyć często i nic. Ale w pierwszym cyklu po okresie udało się :-)
Jak ty się czujesz? Znam ból i współczuję że cię to spotkało :-*

Esthle zamknięty wątek jest dla wrzesniowek 2014 :-)
Tutaj musimy się my poznać :-)

reklama
Moi synek zasnal co się rzadko zdarza...mam chwilę ciszy sama chętnie bym się położyła ale do przyszłego czwartku napewno spać nie będę mogła. Może jakieś Magiczne sposoby na przyspieszenie czasu haha?? Niestety nie mogę wyluzowac tak już mam.;(;(

Przedstawiam mojego pomocnika;)

Załączniki

• DSC_1554.JPG
    DSC_1554.JPG
    955,9 KB · Wyświetleń: 81
wow, jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, słyszeliśmy nawet bicie serduszka! !!!! 117 razy na min.
kolejna wizyta za miesiąc. jak ja mam wytrzymać tyle czasu? ? mogłabym chodzić na usg codziennie i witac się z moim malenstwem.
mąż zaprosił mnie do restauracji na romantyczny obiad walentynkowy a ja nie wiem co mu sprezentowac. chyba skończy się na masażu

Marta super wieści :-) widzisz. Nie stresuj się już i spokojnie czekaj do następnej wizyty. Fajnie ze pojdziecie na kolacje.

Ja nie wiem czy z naszego wyjścia coś wypali bo rodzice będą najwcześniej w niedzielę w obiad a może i później. Bo mają opóźnienie jeden dzień z przyjazdem.

reklama
wow, jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, słyszeliśmy nawet bicie serduszka! !!!! 117 razy na min.
kolejna wizyta za miesiąc. jak ja mam wytrzymać tyle czasu? ? mogłabym chodzić na usg codziennie i witac się z moim malenstwem.
mąż zaprosił mnie do restauracji na romantyczny obiad walentynkowy a ja nie wiem co mu sprezentowac. chyba skończy się na masażu
Wspaniałe Bardzo się cieszę

Do góry