reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
poziomki trzymam kciuki za udana imprezę, pochwal się potem zdjęciami bliźniaczek :)
virtuti nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja. Szkoda, że koło nas nigdzie nie ma, a cena faktycznie super, tylko czy ja bym znalazła opiekę na dziecko przynajmniej raz w miesiącu, to największe zapytanie ;)

Betka, roczek skończyła w piątek :)

No, cena fajowa. Młoda chodzi do żłobka, ja na l4 więc mogłabym w ciągu dnia spokojnie chodzić, mam multopleks 5 min autem od żłobka :D

ooo roczek ale malusia:)
ja też jak wrócę do pracy w przyszłym roku dzidzia ponad roczek będzie miała i też myślę nad żłobkiem..

Virtuti całusy dla cory[emoji8]

Dzięki Kochane.
Wpadam na chwilkę zameldować ze klientka sie odezwała i jest bardzo zadowolona [emoji4] mało sie nie poryczalam bo strasznie sie martwiłam.

Obiecałam tort dziewczynek to macie:)
73e6b09e459d826c1a3856740783b45c.jpg

d01695a0a376a2ec49860d0cca8d132e.jpg

0845d98a88006d16c11e834c0c10bc95.jpg

Wieczorkiem wpadnę i poczytam. Miłego dzionka :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki ale smaka mi zrobiłaś! Cudo!

Ja juz w domu, sprzątam od rana niby maz sprzątał ale marnie mu to poszło:(
Postanowiliśmy dzisiaj córce radosna nowinę przekazać, Emilia ma prawie 9 lat i nie mialam pojęcia jak zareaguje a on nam po prostu nie uwierzyła ha ha pokazaliśmy jej usg a ja zatkało! Poszła do swojego pokoju i myśli. Mam nadzieje, ze bedzie sie cieszyła z rodzeństwa jak juz to przetrawi.
A jak wasze dzieci zareagowały?

reklama
hej Agica:)
hehe ale mała zareagowała,musi się do tej nowiny przyzwyczaić pewnie przyjdzie i będzie Wam pytania jakieś zadawała:) a płeć już znasz?

Do góry