reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
poziomki trzymam kciuki za udana imprezę, pochwal się potem zdjęciami bliźniaczek :)
virtuti nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja. Szkoda, że koło nas nigdzie nie ma, a cena faktycznie super, tylko czy ja bym znalazła opiekę na dziecko przynajmniej raz w miesiącu, to największe zapytanie ;)

Betka, roczek skończyła w piątek :)

No, cena fajowa. Młoda chodzi do żłobka, ja na l4 więc mogłabym w ciągu dnia spokojnie chodzić, mam multopleks 5 min autem od żłobka :D

ooo roczek ale malusia:)
ja też jak wrócę do pracy w przyszłym roku dzidzia ponad roczek będzie miała i też myślę nad żłobkiem..

Virtuti całusy dla cory[emoji8]

Dzięki Kochane.
Wpadam na chwilkę zameldować ze klientka sie odezwała i jest bardzo zadowolona [emoji4] mało sie nie poryczalam bo strasznie sie martwiłam.

Obiecałam tort dziewczynek to macie:)
73e6b09e459d826c1a3856740783b45c.jpg

d01695a0a376a2ec49860d0cca8d132e.jpg

0845d98a88006d16c11e834c0c10bc95.jpg

Wieczorkiem wpadnę i poczytam. Miłego dzionka :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Poziomki ale smaka mi zrobiłaś! Cudo!

Ja juz w domu, sprzątam od rana niby maz sprzątał ale marnie mu to poszło:(
Postanowiliśmy dzisiaj córce radosna nowinę przekazać, Emilia ma prawie 9 lat i nie mialam pojęcia jak zareaguje a on nam po prostu nie uwierzyła ha ha pokazaliśmy jej usg a ja zatkało! Poszła do swojego pokoju i myśli. Mam nadzieje, ze bedzie sie cieszyła z rodzeństwa jak juz to przetrawi.
A jak wasze dzieci zareagowały?

reklama
hej Agica:)
hehe ale mała zareagowała,musi się do tej nowiny przyzwyczaić pewnie przyjdzie i będzie Wam pytania jakieś zadawała:) a płeć już znasz?

Do góry