reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Poziomki dawaj przepisa.... i ucałuj królewny

Ruda Ty dziecioku ze ja wczesniej nie wiedziałam ze ty taki szczyl zanim Cie na męża brałam!!!

Patka to Ty ktory rocznik?przyznawaj sie bez bicia bo.Cie wiecej do trójkąta nie wezne

@ruda1991 wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń! :) Jaka Ty młoda... :)

@papciarkowa, Ty się lepiej upewnij, czy te Twoje trójkąty skończyły w ogóle 15 rok życia, bo kryminał będzie :p

@poziomki, całusy dla bliźniaczek! Ciasto wygląda oczywiście przepysznie :)

Też wczoraj jadłam karkówkę, ale nie robił jej taki przystojniak jak mąż @Pat_ka, tylko taki starszy kucharz :) A po obiedzie poszliśmy do kina na Księgę Dżungli. Ładny, sympatyczny film :)

@ruda1991 perełko Ty nasza, wszystkiego najlepszego :*

Załączniki

• wszystkiego_najlepszego_20.jpg
    wszystkiego_najlepszego_20.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
Papciarkowa haha milosc nie pyta o wiek:-)

Persea dziekuje :-)
Haha ja sie nie zgadzam na zaden rozwod. Nic nie zatailam jak byk w niku jest :-)

Lucky dziekuje :-) a co mloda mamuska jestem :-)

Aniaok dziekuje :-) najlepsze.zyczenie jakie dzisiaj slyszalam :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry