reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

My się zbieramy po górach pochodzić i pooddychać troche świeżym powietrzem :)
Żal z takiej pogody nie skorzystać :) Także pięknej i pogodnej niedzieli Wam życze :* :)
@ruda1991 a Tobie nie spalonego grilla i jeszcze raz najlepszego :* :)

reklama
Patka hahah ja ci dam spalonego :-) u mnie tez pogoda piekna. Wlasnie dostalam kawe I sniadanie do lozka :-) I zaraz.wstanie ogarnac sie I jakas saletke zrobic

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ruda sto lat sto lat spelnienia marzeń!!!:* na ciasto wpadnę potem ok? U mnie dzis leje od rana az wstac z lozka sie nie chce w dodatku sama z kotami zostalam w domu:(:(

Persea mieszkam w Grudziadzu kujawsko pomorskie od wczorajszego popoludnia leje deszcz:/ a rano jeszcze ladnie cieplo bylo i slonko

Poziomki, udanej imprezy! Moja z 15.04 i impreza była wczoraj ;).

Co do kina to zastanawiam się, czy nie kupić sobie abonamentu do Cinema City. Wychodzi 42zl miesięcznie i mogę oglądać ile chce filmów, z zastrzeżeniem, że max jeden dziennie. Jest jednak kruczek - trzeba opłacać przez minimum rok, ale kurde i tak się opłaca kiedy jeden bilet normalny kosztuje 20 zł. 3 filmy w miesiącu i już jestem do przodu.

Betka, ja mogę soki cytrusowe pić hektolitrami... To samo miałam w pierwszej ciąży, chyba też będzie dziewczynka :D

reklama
virtuti w sumie fajna cena, jeśli często chodzisz do kina to się opłaca, my przeważnie chodzimy w week gdzie cena normalnego kosztuje 25zł:/ także dwa i już 5 dyszek...
mi też wszystko cytrusowe owocowe smakuje jakieś gumy mamby itd...;d
a ile ma Twoja córeczka? bo zanim dokopię się gdzieś wcześniej...to uuu

Do góry