reklama
ruda1991
Fanka BB :)
Patka hahah ja ci dam spalonego :-) u mnie tez pogoda piekna. Wlasnie dostalam kawe I sniadanie do lozka :-) I zaraz.wstanie ogarnac sie I jakas saletke zrobic
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
ruda1991
PerseaNigra
ruda1991
virtuti90
Zaangażowana w BB
Poziomki, udanej imprezy! Moja z 15.04 i impreza była wczoraj .
Co do kina to zastanawiam się, czy nie kupić sobie abonamentu do Cinema City. Wychodzi 42zl miesięcznie i mogę oglądać ile chce filmów, z zastrzeżeniem, że max jeden dziennie. Jest jednak kruczek - trzeba opłacać przez minimum rok, ale kurde i tak się opłaca kiedy jeden bilet normalny kosztuje 20 zł. 3 filmy w miesiącu i już jestem do przodu.
Betka, ja mogę soki cytrusowe pić hektolitrami... To samo miałam w pierwszej ciąży, chyba też będzie dziewczynka
Co do kina to zastanawiam się, czy nie kupić sobie abonamentu do Cinema City. Wychodzi 42zl miesięcznie i mogę oglądać ile chce filmów, z zastrzeżeniem, że max jeden dziennie. Jest jednak kruczek - trzeba opłacać przez minimum rok, ale kurde i tak się opłaca kiedy jeden bilet normalny kosztuje 20 zł. 3 filmy w miesiącu i już jestem do przodu.
Betka, ja mogę soki cytrusowe pić hektolitrami... To samo miałam w pierwszej ciąży, chyba też będzie dziewczynka
reklama
betkaa88
virtuti w sumie fajna cena, jeśli często chodzisz do kina to się opłaca, my przeważnie chodzimy w week gdzie cena normalnego kosztuje 25zł:/ także dwa i już 5 dyszek...
mi też wszystko cytrusowe owocowe smakuje jakieś gumy mamby itd...;d
a ile ma Twoja córeczka? bo zanim dokopię się gdzieś wcześniej...to uuu
mi też wszystko cytrusowe owocowe smakuje jakieś gumy mamby itd...;d
a ile ma Twoja córeczka? bo zanim dokopię się gdzieś wcześniej...to uuu