reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej @Agica:) , mojej kuzynki córka 10-latka wtedy, wpadła w histerię ! Rozpieszczona jedynaczka poczuła zagrożenie, że już nie będzie pępkiem świata. Pół dnia przesiedziała sama w pokoju, po czym wyszła i stwierdziła, "ok, zgadzam się na to dziecko, pod warunkiem, że będzie to dziewczynka" :D ;-) ;)

Moja córka przyjęła tę wiadomość super!! Stwierdziła, że jest tak szczęśliwa, że nawet pampersa z kupą zmieni dzidziusiowi :-D

Nie jeszcze nie znam, w środę mam usg to moze podglądane:) zaczęłam 13 tydzien wiec mam nadzieje ze juz bedzie widać

Taka ja ha ha dobre i "dostała" siostrę?
Super, ze twoja sie ucieszyła, a ile ma lat? Ja moja zostawię w spokoju na razie niech myśli

just jestem co prawda detektor mam dopiero 3 dni i od razu jak dostałam użyłam też miałam i mam trochę problem z tym tętnem moim a dziecka, ale tak jak mówisz jego szybciutko bije a Nasze tak wolniej, fajnie się słucha tego chlupania jakby dzidzia coś tam kombinowała:)

Agica moja córa ma 7 lat i ona najbardziej naciskała na dziecko w domu :) jak jej powiedziałam o ciąży to się popłakała i powiedziała "nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy".
Teraz ciągle całuje mój brzuch :)

reklama
Larkaa ale super twoja córcia zareagowała, moja przed chwila przyszła po zdjęcie z usg żeby koleżance pokazać:) wiec chyba przetrawiła... Uff ulżyło mi troche:)

Do góry