reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej @Agica:) , mojej kuzynki córka 10-latka wtedy, wpadła w histerię ! Rozpieszczona jedynaczka poczuła zagrożenie, że już nie będzie pępkiem świata. Pół dnia przesiedziała sama w pokoju, po czym wyszła i stwierdziła, "ok, zgadzam się na to dziecko, pod warunkiem, że będzie to dziewczynka" :D ;-) ;)

Moja córka przyjęła tę wiadomość super!! Stwierdziła, że jest tak szczęśliwa, że nawet pampersa z kupą zmieni dzidziusiowi :-D

Nie jeszcze nie znam, w środę mam usg to moze podglądane:) zaczęłam 13 tydzien wiec mam nadzieje ze juz bedzie widać

Taka ja ha ha dobre i "dostała" siostrę?
Super, ze twoja sie ucieszyła, a ile ma lat? Ja moja zostawię w spokoju na razie niech myśli

just jestem co prawda detektor mam dopiero 3 dni i od razu jak dostałam użyłam też miałam i mam trochę problem z tym tętnem moim a dziecka, ale tak jak mówisz jego szybciutko bije a Nasze tak wolniej, fajnie się słucha tego chlupania jakby dzidzia coś tam kombinowała:)

Agica moja córa ma 7 lat i ona najbardziej naciskała na dziecko w domu :) jak jej powiedziałam o ciąży to się popłakała i powiedziała "nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy".
Teraz ciągle całuje mój brzuch :)

reklama
Larkaa ale super twoja córcia zareagowała, moja przed chwila przyszła po zdjęcie z usg żeby koleżance pokazać:) wiec chyba przetrawiła... Uff ulżyło mi troche:)

Do góry