reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Virtuti całusy dla cory[emoji8]

Dzięki Kochane.
Wpadam na chwilkę zameldować ze klientka sie odezwała i jest bardzo zadowolona [emoji4] mało sie nie poryczalam bo strasznie sie martwiłam.

Obiecałam tort dziewczynek to macie:)
73e6b09e459d826c1a3856740783b45c.jpg

d01695a0a376a2ec49860d0cca8d132e.jpg

0845d98a88006d16c11e834c0c10bc95.jpg

Wieczorkiem wpadnę i poczytam. Miłego dzionka :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

extra ! JEstem pod wrazeniem.
Wszystkiego slodkiego dla dziewczynek !

Mój syn 9 lat będzie mail w maju . Powiedzieliśmy mu 2 tygodnie temu tzn pokazaliśmy zdjęcie u s g a on od razu popatrzył na mój brzuch i się ucieszył że będzie miał rodzeństwo bo od dawna chciał. Także i nas super reakcja

Agica moja córa ma 7 lat i ona najbardziej naciskała na dziecko w domu :) jak jej powiedziałam o ciąży to się popłakała i powiedziała "nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy".
Teraz ciągle całuje mój brzuch :)
No bo jej rodzice trochę odpuszczą i będzie miała więcej luzu :D też tak myślałam, jak byłam dzieckiem ale los sprawił, że pozostałam jedynaczką.

Hej :-) kurczę apka mi siada na weekend :-) Poziomki piękny tort! Też bym taki zjadła :-)
A apropo detektorów to wylicytowałam na allegro ten na s... z wyświetlaczem :-) a ten sprzedałam :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co, laski to są naprawdę głupie. Co drugi wątek na forum to pytanie czy jak się bzykała w jakiś tam dzień albo spóźnia jej okres to jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. :/
To potrafią takie z neta korzystać a nie umieją skoczyć do sklepu po test :/

Ostatnia edycja:
Do góry