reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Neilaa, w tych kwestiach na razie zaniedbuję. Jak mnie boli podbrzusze, to nawet myśleć mi się nie chce o tych sprawach. ;-) Instynkt mówił mi, że to źle pomysł.

reklama
Esthle mi wiedźmy z drugiego zamkniętego wątku wróżą drugiego chłopaka. Ja jestem bardzo ciekawa co będzie :-)

Luckychoice to zrozumiałe w waszej sytuacji. Jak wesele dopiero było to na spokojnie :-)

Cherry ważne że tobie to pasuje albo jakoś się odnajdujecie w tym

Neilaaa oj nie, mi siedzi w głowie fakt że w grudniu jak poronilam to dwa dni przed krwawienie mieliśmy poerwsze zbliżenie i mimo że wiem że to nie nasza wina to jakoś wolę zaczekać do wizyty i żeby gin powiedział że możemy. Już dwa tyg wytrzymuje mój dzielny mąż.

O synek wstał i woła..

cześć dziewczyny
wpadłam z przyzwyczajenia was poczytać bo miejsca nie mogę se znaleźć.
Ann ty poroniłaś w grudniu? Bo tak z sygnatury wyczytałam. I od razu zaszłaś w ciążę?

cześć dziewczyny
wpadłam z przyzwyczajenia was poczytać bo miejsca nie mogę se znaleźć.
Ann ty poroniłaś w grudniu? Bo tak z sygnatury wyczytałam. I od razu zaszłaś w ciążę?

Ula83 ja po poronieniu zaszłam od razu w ciążę bez @, było trochę stresów na początku czy oby to nie za wcześniej itp ale wszystko skończyło się dobrze.

Esthle mi wiedźmy z drugiego zamkniętego wątku wróżą drugiego chłopaka. Ja jestem bardzo ciekawa co będzie :-)

Ann_ daj linka do zamkniętego forum. Chociaż ledwo nadążam za Wami tutaj ;)

Mój chłop też mówi że będzie chłopak :) Ech no zobaczymy. Teraz to wróżenie z fusów. Co by nie było, będzie fajnie. Nasz Młody z entuzjazmem mówił o potencjalnym rodzeństwie. Ciekawa jestem jego reakcji. Zdecydowałam poczekać do 12t z mówieniem synkowi. Rodzicom pewnie powiem wcześniej, zresztą znając życie i tak się domyślą, jak ostatnio. U mnie ciążowe objawy aż nadto wyraźne.

A Wy dziewczyny jak się czujecie?

już chyba swoje wypłakałam, będzie dobrze, ważne, że mam czym głowę zająć. Musimy poważnie porozmawiać o kolejnej ciąży

reklama
Do góry