reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Magda86 a skad dokladnie jestes? Ja pracuje i mieszkam w Poznaniu.

Rybki wspolczuje. Jutro bedzie lepiej.

MartaDiablaWarta teraz jestes na lekach bedzie dobrze.

Powodzenia na wizytach.

reklama
Ja zazwyczaj się dostosowuje do planów męża. Będziemy świętować walentynki i moje 26 urodziny w jednym. Rodzice przyjeżdżają do nas w odwiedziny i zostaną mam nadzieję z Wiktorem wieczorem. A my spacer kolacja. Marzę o tym żeby gdzieś wyjść posiedzieć tylko we dwoje :-)
Prezentów raczej nie robimy.

Dziewczyny powodzenia na wizytach.
My walentynek nie będziemy jakoś szczególnie świętować, mężu w pracy wiec co można

mój maz nalezydo tych antyromantycznych antyrocznicowych antyurodzinowych i wogole taki typ. jak się zbliza jakies swieto to mowie wcześniej mowie i mowie tez co chce bo inaczej on wogole nie pamietaam potem mu głupio ze zapomnial wiec z dwojga zlego przynajmniej dostaje to co chce. choć raz w roku zdarzy mu się mnie zaskoczyć i dostane jakiś prezent niespodzianke taki super ekstra wiec taki zly znowu nie jest!!

Magda86Poznań
Ja mam synka Leona- mówimy Leoś, Leo, Leonek

My też mamy Leona. Mówi o sobie Leloś ;)

A teraz to chyba wolałabym poczekać do określenia płci.

Jakoś czuję że będzie drugi chłopak :)

Rybki, solidaryzuję się z Tobą z niewyrabianiem się w pracy ;-)

MartaGrzechuWarta, wszystko jest teraz pod kontrolą, lekarz dobral Ci leki, nie ma prawa się powtórzyć nic złego.

Ann, dobry temat zaczęłaś. My chyba nie będziemy szaleć na walentynki. Niecały miesiąc temu mieliśmy ślub i wesele, ledwo zdążyliśmy ochłonąć :-) Ja mam jutro ostatni egzamin. Niedawno wieść o ciąży. :wink:

MartDiablaWarta, Marlenkaxxx bądźcie dobrej myśli, chociaż wiem co teraz przeżywacie. Trzymam kciuki za Wasze maleństwa.

U nas Walentynki chyba będą w zaciszu domowym bo nie mam siły na jakiekolwiek wyjścia, a kina będą oczywiście zawalone.
Niestety nawet żadnych głębszych przytulasów chyba nie będzie bo wolę poczekać do wizyty i upewnić się że wszystko ok, a w poprzedniej ciąży do 20 tygodnia mieliśmy zabroniony sex z racji na przodujące łożysko. Mam nadzieję że tym razem tak nie będzie.
A jak u Was z czułościami ? zaniedbujecie teraz swoich mężów czy wręcz przeciwnie ?

reklama
Madziula daj znac po wizycie

Iska ty tez

O Marta i ty :-)
Ale mamy dzisiaj wizyt

Rybki glowa do gory. Jutro bedzie lepszy dzien. A co siedzi w brzuchu dowiesz sie kolo 20 tygodnia :-)

Cherry fajnie ze masz pomocnika :-)

Ann ja licze.ze maz cos wymysli

Neilaaa ja zaniedbuje bardzo ale mam zakaz od gina

Ja sie dzisiaj wybieram do kina na planeta singli :-) maz zostaje z Jasiem a ja ide z kolezankami :-)

Do góry