reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

w 1.ciąży w 9 tyg przestało bic serduszko. ustalilam z lekarzem że chce ronic w domu i niestety nie zebraliśmy zbyt dużo materiału żeby móc zrobić badania genetyczne. teraz już wiem co robić, wtedy nic nie wiedziałam. zrobiłam szczegółowe badania i wyszedł mi zespół antyfosfolipidowy no i mam hashimoto. wszystko na raz utrudnialo nam zajscie w ciążę. teraz jestem na euthyroxie, duphastonie, luteinie, acardzie i clexanie w zastrzykach. oby to pomoglo w donoszeniu ciazy i urodzeniu zdrowego dziecka.

reklama
Hej dziewczyny. U nas też ładnie.
Mam okropny dzień. Z mężem się pokłócilam, nie wyrabiam z robotą, a w brzuchu nadal nie wiadomo co.

Cherry i mnie 5tc5d więc bardzo wczesna ciąża . Z oznak tylko częste sikanie :-)

Udka

Rybki, w brzuszku na pewno bobasek a z meze życzę szybkiego pogodzenia się :-)

MartDiablaWarta będzie dobrze nie denerwuj się jesteś pod opieką przyjmujesz leki więc musi być dobrze !!!

no u nas się trochę pogoda popsula ....czekam az ostarcza nam zakup z almy bo synus zazyczyl sobie pomidorowa....(niemusze wspominać który raz w tym miesiącu?;]) i miesko z sosikiem... a do tej pory pomogł mi odkurzac i umył podłogę (odkurzyć odkurzyl ale z tym myciem to raczej ja totalnie ja zalal. no ale checi się licza nie?)

Cherry i mnie 5tc5d więc bardzo wczesna ciąża . Z oznak tylko częste sikanie :-)

Udka

Rybki, w brzuszku na pewno bobasek a z meze życzę szybkiego pogodzenia się :-)

MartDiablaWarta będzie dobrze nie denerwuj się jesteś pod opieką przyjmujesz leki więc musi być dobrze !!!
to jestem bardzo ciekawa co się dzisiaj dowiesz na wizycie bo ja w czwartek ide i będę dokładnie w tym amym czasie co ty dzisiaj.

w 1.ciąży w 9 tyg przestało bic serduszko. ustalilam z lekarzem że chce ronic w domu i niestety nie zebraliśmy zbyt dużo materiału żeby móc zrobić badania genetyczne. teraz już wiem co robić, wtedy nic nie wiedziałam. zrobiłam szczegółowe badania i wyszedł mi zespół antyfosfolipidowy no i mam hashimoto. wszystko na raz utrudnialo nam zajscie w ciążę. teraz jestem na euthyroxie, duphastonie, luteinie, acardzie i clexanie w zastrzykach. oby to pomoglo w donoszeniu ciazy i urodzeniu zdrowego dziecka.
Marta widze że to samo co u mnie, mam nawet te same leki co TY ! Musimy być dobrej myśli, z niecierpliwością czekam na relacjie z wizyty ;)

reklama
Rybki obyś pogodziła się z mężem bo stres nie jest dobry ! A w brzuszku na pewno wszystko w porządku ;)
Cheery, ale masz pracowitego synka tylko pozazdrościć :D
Justynka dokładnie musimy być dzielne wszystkie razem damy rade ! ;)

Do góry