reklama
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
asik_
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, Witam po długiej przerwie. Ostatnio się kiepsko czułam i praktycznie po pracy od razu szłam się położyć. Dziś już dużo lepiej, mam nadzieję, że nie wróci do mnie złe samopoczucie po mąż w przyszłym tygodniu non stop na delegacji.
Meg88 - przy pierwszym mówiłam, że chce jedynaka - zmieniło mi się
Meg88 - przy pierwszym mówiłam, że chce jedynaka - zmieniło mi się
Wesoła Kobietka
Nie mam zbyt duzego dosw. w braniu tabsow, bralam tylko kilka m-cy przed slubem by przesunąć okres bo mialam zawsze regularnie i nie chcialam miec w dzien slubu ;p i potem jakis czas po porodzie chyba z 2 m-ce, ale cycki tak mnie bolały, że odstawilam. Tak więc nie wypowiadam sie w tej kwestii.
Z zajściem w ciążę nie mam w ogóle problemu. Może to plemniki mojego takie silne Współczuję, gdy kobiety mają z tym problem bo sama zalamalabym sie, gdybym musiala dlugo sie starać.
Z zajściem w ciążę nie mam w ogóle problemu. Może to plemniki mojego takie silne Współczuję, gdy kobiety mają z tym problem bo sama zalamalabym sie, gdybym musiala dlugo sie starać.
justjestem, spoko... po prostu nie lubie uogolniania bo sytuacje sa rozne... a i mi chodzsilo ze wiele kobiet sie tak tlumaczy ... nie ze ty tak powiedzialas... stad pozniej takie niedopowiedzenia w kwestii tavbletek....
wesola ja tez wspolczuje kobietom ktore dlugo sie staraja ... tego stresu i zastanawiania sie czy jest ok.... mam taka pare w rodzinie... i życze im jak najlepiej
ja nigdy sie nie starałam ...moje dzieci to wielkie niespodzianki.... nic nie mów mój D. to złoty strzelec
wesola ja tez wspolczuje kobietom ktore dlugo sie staraja ... tego stresu i zastanawiania sie czy jest ok.... mam taka pare w rodzinie... i życze im jak najlepiej
ja nigdy sie nie starałam ...moje dzieci to wielkie niespodzianki.... nic nie mów mój D. to złoty strzelec
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
ja po pierwszej wpadce chcialam miec drugie ale kiedys... i zaplanowane ... no ale życie układa się jak chce... mam tylko nadzieje, że więcej wpadek nie będzie .... o niee... 2-ka i koniec... dlatego teraz ta wkladke chce ale będę ja zmieniac o rok szybciej niz zalecane ... tak w razie "w" bo inaczej wysle D. na wazektomie
Tola81
Tak mijały lata i mijały, zabezpieczaliśmy się tylko w czasie owu, w końcu przekonałam męża, że trzeba zacząć starania i w 3 cyklu się udało. Dobrze, że tak szybko, bo mąż był wykończony natężeniem prac w trakcie owu....
W ogóle sprytny mąż.
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wiosna za oknem!![emoji4]
Dzięki dziewczyny:*
Tola trzymam kciuki
Larkaa koniecznie sie pochwal
Ruda i ja Tobie dużo różu z mięta
Papciarkowa już wystarczy, gdyby noe "skuteczność" pigułek to i tej ciąży by nie było
Ja zakładam wkładkę bez hormonów
Ja byłam sama z czwórka dzieciaków w tym 6 miesięcznymi bliźniakami. Nie jest łatwo ale jak ma sie swój system działania to jest ok
Just zdziwiła byś sie, szczególnie na jednoskładnikowych. Skuteczność jest mocno przesadzona
Paulina ja tez nie mam problemów
Telila dzidziuś wędruje po brzuszku bo ma mnóstwo miejsca
Aria poznałam mnóstwo dziewczyn które zaszły nie tylko na tabsach bardzo dbając żeby nic nie zakłóciło ich działania. Czasem chyba poprostu tak musi być i koniec
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Dzięki dziewczyny:*
Tola trzymam kciuki
Larkaa koniecznie sie pochwal
Ruda i ja Tobie dużo różu z mięta
Papciarkowa już wystarczy, gdyby noe "skuteczność" pigułek to i tej ciąży by nie było
Ja zakładam wkładkę bez hormonów
Ja byłam sama z czwórka dzieciaków w tym 6 miesięcznymi bliźniakami. Nie jest łatwo ale jak ma sie swój system działania to jest ok
Just zdziwiła byś sie, szczególnie na jednoskładnikowych. Skuteczność jest mocno przesadzona
Paulina ja tez nie mam problemów
Telila dzidziuś wędruje po brzuszku bo ma mnóstwo miejsca
Aria poznałam mnóstwo dziewczyn które zaszły nie tylko na tabsach bardzo dbając żeby nic nie zakłóciło ich działania. Czasem chyba poprostu tak musi być i koniec
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati