reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ale tu dyskusja o tabsach.
Ja też nie wiem co zrobić. Nie chcę hormonów, bo źle na ne reaguje. Najprościej by było chłopa jednak podwiązać :p A ja też z tych co problemów nie mają. Sama w szoku jestem. Decyzja robimy dziecko - od razu ciąża. Więc nie zawsze jest tak trudno.

A powiedzieć Wam coś.... pizze jeszcze dziś mam :D Smacznego :)
Ja idę robić sos :p

reklama
Na siusiaka :( tak dbalam tak pilnowalam a tu i tak trzeba zrobić zabieg bo się nie dokonca odkleja:( aj strs taki....

A co do tabletek i mnie ta ciąża też przy tabletkach. Dokładnie jak Aria zaczął mi wariowac organizm plemienia i wogole aż w pewnym momencie brak @ i dwie kreski. A ja chciałam poczekać chciałam.tym razem tak pokolei ślub i wogole takie było moje marzenie Ale jak to jest życie samo się układa :)

Tekila moj przyszedl dzisiaj dam ci.znac jutro czy poszukalam bo m po robocie dopiero zel kupi bo ja oliwki nie cierpie

No wlasnie Aria tez tak myslalam zeby m podwiazac haha tylko on kategorycznie odmawia a hormonow pod zadna postacia brac nie moge i masz tu babo placek

Poziomki to ta mirena czy jeszcze inna?
Kurde to jest troche smieszne ze dla facetow jeszcze nic poza wazekromia nie wymyslili.

Ps poziomki uwielbiam Twoj awatar

O tabsach nie mam pojecia nigdy nie bralam zobaczymy po ciazy, ale nam stosunek przerywany wystarczył i nie zaszłam w ciążę, al we to moje pierwsze dziecko wiec jak bedzie drugie to sie nie obrazę :p

reklama
Hej dziewczyny doczytałam ;) normalnie ide do pracy i nie nadążam za wami potem :) jesli chodzi o any to tak: ja uzywałam ringów i jestem zadowolona w 1000 % potem z moim postanowilismy ze staramy sie o dzidzie... No ale ze nie wychodzilo to na sierpień zaplanowalismy ślub ;) no a jak zajelismy się planowaniem to w styczniu pojawiły się 2 kreski. No i ślub trzeba było przełożyć ale teraz cieszymy sie naszym małym szczęściem, kościelny ślub musi poczekać :) i oto nasza historia ;)

Do góry