reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ale tu dyskusja o tabsach.
Ja też nie wiem co zrobić. Nie chcę hormonów, bo źle na ne reaguje. Najprościej by było chłopa jednak podwiązać :p A ja też z tych co problemów nie mają. Sama w szoku jestem. Decyzja robimy dziecko - od razu ciąża. Więc nie zawsze jest tak trudno.

A powiedzieć Wam coś.... pizze jeszcze dziś mam :D Smacznego :)
Ja idę robić sos :p

reklama
Na siusiaka :( tak dbalam tak pilnowalam a tu i tak trzeba zrobić zabieg bo się nie dokonca odkleja:( aj strs taki....

A co do tabletek i mnie ta ciąża też przy tabletkach. Dokładnie jak Aria zaczął mi wariowac organizm plemienia i wogole aż w pewnym momencie brak @ i dwie kreski. A ja chciałam poczekać chciałam.tym razem tak pokolei ślub i wogole takie było moje marzenie Ale jak to jest życie samo się układa :)

Tekila moj przyszedl dzisiaj dam ci.znac jutro czy poszukalam bo m po robocie dopiero zel kupi bo ja oliwki nie cierpie

No wlasnie Aria tez tak myslalam zeby m podwiazac haha tylko on kategorycznie odmawia a hormonow pod zadna postacia brac nie moge i masz tu babo placek

Poziomki to ta mirena czy jeszcze inna?
Kurde to jest troche smieszne ze dla facetow jeszcze nic poza wazekromia nie wymyslili.

Ps poziomki uwielbiam Twoj awatar

O tabsach nie mam pojecia nigdy nie bralam zobaczymy po ciazy, ale nam stosunek przerywany wystarczył i nie zaszłam w ciążę, al we to moje pierwsze dziecko wiec jak bedzie drugie to sie nie obrazę :p

reklama
Hej dziewczyny doczytałam ;) normalnie ide do pracy i nie nadążam za wami potem :) jesli chodzi o any to tak: ja uzywałam ringów i jestem zadowolona w 1000 % potem z moim postanowilismy ze staramy sie o dzidzie... No ale ze nie wychodzilo to na sierpień zaplanowalismy ślub ;) no a jak zajelismy się planowaniem to w styczniu pojawiły się 2 kreski. No i ślub trzeba było przełożyć ale teraz cieszymy sie naszym małym szczęściem, kościelny ślub musi poczekać :) i oto nasza historia ;)

Do góry