reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moja znajoma też zaszła w ciąże biorąc tabletki. O ile dobrze pamiętam brała skrzyp polny, który podziałał na tabletki nie pamiętam jaki składnik dokładnie i mają dziewczynkę :-)

reklama
doczytałam od wczoraj zaległości:)
dołączam się do rozmowy to mój przypadek jest wogóle jakiś dziwny,wyobraźcie sobie że jesteśmy z mężem razem od prawie 8 lat i tylko na początku z trzy lata się zabezpieczaliśmy później zaczęliśmy mieszkać ze sobą i postawiliśmy na dziecko i zabezpieczanie odeszło w kąt nigdy nie brałam tabletek ani niczego innego na zabezpieczenie i sobie wyobraźcie nie mogłam zajść w ciążę!!! zbadalismy się oboje wszystko ok co najlepsze :)
ponad pół roku temu poszłam do lekarza chciał mnie do szpitala położyc pobadać ale nie poszłam i co i nagle w styczniu nie dostaje miesiączki i jest ciąża!!!:) radość u Nas ogromna tyle lat czekać

Beatka to będzie na pewno bardzo kochane wyczekane dziecko :-)
to właśnie takie niesprawiedliwe, że jedne pyk a drugie latami się starają co bardzo psychikę na pewno obciąża...

no wiele razy płakałam, szczerze już myślałam że będziemy musieli jeździć po jakiś klinikach i się leczyć albo coś

no i widzisz jak się odpuszcza to bach! już nie jeden taki przypadek znam, że jeździli po klinikach i nic a jak dali na luz to się udało, ja też w ogóle nie starałam się i nie myślałam o dziecku a tu taka miła niespodzianka :-) :)

popieram, jak sie ma tzw parcie na dziecko to na przekór wszystkiemu nie udaję się. A jak człowiek o tym nie myśli to pach i jest :)

dzisiaj wizyta uff wkoncu

reklama
a ja drugie chce od razu tzn tak żeby było około dwa lata przerwy, jak powiedziałam mężowi to się w głowę popukał tylko :-)

Do góry