reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

patka zdaj relację jak będziesz "po" :)
ja nie wiem ale od razu powiedziałam, że chcę chyba jedno dziecko;d
meg to Wasze pierwsze?

reklama
A zmieniając temat w niedziele na obiedzie będę miała 16 osób i 3 dzieci, co można fajnego zrobić, Żeby się nie zagrzebac na cały dzień w gotowaniu.

Paulina polecam pieczeń, marynujesz dzień wcześniej, wkładasz do piekarnika i polewasz i voila! :) ewentualnie indyk w całości. Do tego ze dwa, trzy rodzaje surówek i super :) Ja mam wprawę w gotowaniu dla dużej ilości osób, wszystkie imprezy zawsze w domu :)

My zawsze uważaliśmy, że drugie dziecko będzie z wpadki, bo ciężko się było zdecydować. Tak mijały lata i mijały, zabezpieczaliśmy się tylko w czasie owu, w końcu przekonałam męża, że trzeba zacząć starania i w 3 cyklu się udało. Dobrze, że tak szybko, bo mąż był wykończony natężeniem prac w trakcie owu.... ;)

justjestem... powiem ci tak nie kazdy musi sie dlugo starac ... w peirwsza ciaze zaszlam a tylko jeden jedyny raz nie uwazlismy... wtedy nie stosowalam anty...

stosowalam antykoncepcje przez 7 lat wiec uwierz mi wiem co i jak... bo przez ten czas zadnej ciazy nie bylo.... 4 lata bralam tabsy, 3 kolejne plastry... jednak pod joniec zeszlego roku moj organizm zaczal fiksowac ... zaczelam miec jakies plamienia w srodku cyjklu... sluz jak przy owu... wiec nie chca ciazy poszlam do gina ktory dal mi nowe tabsy.... na probe na 2 mc.... w trakcie pierwszego opakowania ... zaszlam w ciaze... nie bralam lekow, nie mialam zqadnych biegunek i wymiotów.... wiec prosze nie mow mi ze nie mozna.... i nie ma 0,01% szansy na ciaze .... tykko wiecej...

sorry ale troszke mnie to wkurzylo... nie jestem teraz wielkim przeciwnikiem tabletek bo to się rzeczywiscie zdarza bardzo rzadko ale sie zdarza.... i moja dzidzia jest tego żywym dowodem...

mi chodzilo raczej o to, że napisalas ze gadanie ze sie zaszlo przy poprawnym stosowaniu jest bez sensu... nie mozna uogolniac... ja wiem, że pewnie nie jedna kobietka sie tak tlumaczyla jak chciala dajmy na to zlapac faceta na dziecko... ale troche sie nieswojo poczulam czytajac to ...

reklama
Wiecie co odnośnie tego detektora to chyba jednak to było moje tętno :-( dziś też szukałam i ku mojemu zaskoczeniu znalazłam też owo serduszko po drugiej stronie brzuszka :-) a bliźniaków się nie spodziewam :-) podejrzewam, że jest tam jakaś żyła, którą słyszę... na dole brzucha z lewej i prawej strony...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry