reklama
Tola81
Fanka BB :)
Ja asie nie zabezpieczałam nigdy, chciałam, z 10 lat myślałam o tym o byciu mamą, jakoś nie było z kim :-) aż mi się trafił i spełnił marzenie. Tylko trochę jestem zła że różnica wieku będzie Duża.
tekila85
Poziomki wędruje ale nie tak szybko :-) ja przykładałam z lewej i od razu z prawej i było słychać :-) więc to na bank nie serce dziecka:-) no muszę widać jeszcze poczekać bo w necie piszą, że Angel niby od 12tc już wykrywa ale na forach nawet i w 15tc mają problem czasami. Gdzie wy szukacie tętna dziecka tak właśnie w tym 12tc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
tekila85
Justi ciekawa jestem czy i co usłyszysz :-) koniecznie daj znać! :-)
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tekila moje potrafiło sie pokazać odrazu i za chwile znikało i już nie mogłam znaleźć. U mnie słychać ok 2 palce nad spojeniem
Wyżej nie ma co szukać
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Wyżej nie ma co szukać
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
reklama
Hej dziewczyny nie odzywalam się bo ? Bo cieszyłam się tak bardzo że przeszły mi dolegliwosci a jednak wróciły z taką siłą że masakra (( brzuch mam jak w 6 miesiącu ogólnie czuję się złe brzydko i wszystko mnie dobija(. Jutro mamy zabieg z młodym niewiem jak to przeżyje ( w piątek wizyta prenatalne więc może się uspokoje choć denerwuje się że coś może być nie tak