reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja asie nie zabezpieczałam nigdy, chciałam, z 10 lat myślałam o tym o byciu mamą, jakoś nie było z kim :-) aż mi się trafił i spełnił marzenie. Tylko trochę jestem zła że różnica wieku będzie Duża.

Poziomki wędruje ale nie tak szybko :-) ja przykładałam z lewej i od razu z prawej i było słychać :-) więc to na bank nie serce dziecka:-) no muszę widać jeszcze poczekać bo w necie piszą, że Angel niby od 12tc już wykrywa ale na forach nawet i w 15tc mają problem czasami. Gdzie wy szukacie tętna dziecka tak właśnie w tym 12tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja dziś zamówiłam tekila też angelsound i też zastanawiam się gdzie najlepiej przyłożyć żeby usłyszeć będę próbować jak przyjdzie paczka:)

reklama
Hej dziewczyny :) nie odzywalam się bo ? Bo cieszyłam się tak bardzo że przeszły mi dolegliwosci a jednak wróciły z taką siłą że masakra :((( brzuch mam jak w 6 miesiącu ogólnie czuję się złe brzydko i wszystko mnie dobija:((. Jutro mamy zabieg z młodym niewiem jak to przeżyje :(( w piątek wizyta prenatalne więc może się uspokoje choć denerwuje się że coś może być nie tak:(

Do góry