reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej brzuchatki :-) ładny dzień się dziś zapowiada. Dobrych wieści życzę nam dzisiaj. I powodzenia na wizytach :-) &&&&&

reklama
O tak w Poznaniu tez ladnie:-).

Madziula mi gin powiedzial, ze mam nie powtarzac bety i ze 29.02 wszystko bedzie widac.

Dzis sie wyspalam. Wlasnie pije sok z zurawinki. Mniam.

Dzień dobryy :)
Nie dość, że ja tu nowa to dwa dni mnie nie było i się zgubiłam ze wszystkim :D
robiłam sobie wczoraj betę i wyszło 1174,01 a w zeszłą środę było 81,4. Kalkulator mi wyliczył, że przyrasta w normie, więc chyba będzie dobrze :D
Idę dziś do gina, zobaczymy czy będzie pęcherzyk... :)

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.

Madziula daj zanć jak po wizycie ;) Który masz tydzień ?? ;)

Ann u nas na podkarpaciu też słonecznie, ale strasznie zimno w nocy był przymrozek ;)

Iśka super że beta rośnie ;) Daj znać jak po wizycie ! ;)

MartaDiabełWarta trzymamy kciuki żeby wszystko bylo dobrze ! ;) Daj znać po wizycie ! :)

połowa 7 i wariuje. przesunelam wizytę u giną o tydzień. wiem że może jeszcze nie być serduszka ale nic nie poradzę że muszę już wiedzieć czy nie jest pozamaciczna.

Marta jestem w podobnej sytuacji jak Ty też dwa razy poroniłam :( Wiesz jaka była przyczyna wcześniejszych strat, robiłaś jakieś badania??

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.

Ja z tymi objawami mam podobnie i też nie wiem co myśleć, ale moja mama np. też nie miała jakichś szczególnych objawów, typu wymioty, czy coś, więc może to genetyczne :)
za to piersi mnie bolą tak, że ciężko mi spać na brzuchu i w ogóle wczoraj przespałam prawie cały dzień z przerwami na jedzenie i sikanie co parę minut :D

O której masz wizytę? I który to tydzień? :)
Będzie dobrze, trzymam kciuki ! :)

bubbka - wizytę mam o 18, na pewno dam znać :) siedzę jak na szpilkach :D

Ostatnia edycja:
reklama
Marta jak połowa 7 to może już coś zobaczysz. Nie martw się tak i zjedz coś bo zemdlejesz :-*

Do góry