reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej brzuchatki :-) ładny dzień się dziś zapowiada. Dobrych wieści życzę nam dzisiaj. I powodzenia na wizytach :-) &&&&&

reklama
O tak w Poznaniu tez ladnie:-).

Madziula mi gin powiedzial, ze mam nie powtarzac bety i ze 29.02 wszystko bedzie widac.

Dzis sie wyspalam. Wlasnie pije sok z zurawinki. Mniam.

Dzień dobryy :)
Nie dość, że ja tu nowa to dwa dni mnie nie było i się zgubiłam ze wszystkim :D
robiłam sobie wczoraj betę i wyszło 1174,01 a w zeszłą środę było 81,4. Kalkulator mi wyliczył, że przyrasta w normie, więc chyba będzie dobrze :D
Idę dziś do gina, zobaczymy czy będzie pęcherzyk... :)

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.

Madziula daj zanć jak po wizycie ;) Który masz tydzień ?? ;)

Ann u nas na podkarpaciu też słonecznie, ale strasznie zimno w nocy był przymrozek ;)

Iśka super że beta rośnie ;) Daj znać jak po wizycie ! ;)

MartaDiabełWarta trzymamy kciuki żeby wszystko bylo dobrze ! ;) Daj znać po wizycie ! :)

połowa 7 i wariuje. przesunelam wizytę u giną o tydzień. wiem że może jeszcze nie być serduszka ale nic nie poradzę że muszę już wiedzieć czy nie jest pozamaciczna.

Marta jestem w podobnej sytuacji jak Ty też dwa razy poroniłam :( Wiesz jaka była przyczyna wcześniejszych strat, robiłaś jakieś badania??

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.

Ja z tymi objawami mam podobnie i też nie wiem co myśleć, ale moja mama np. też nie miała jakichś szczególnych objawów, typu wymioty, czy coś, więc może to genetyczne :)
za to piersi mnie bolą tak, że ciężko mi spać na brzuchu i w ogóle wczoraj przespałam prawie cały dzień z przerwami na jedzenie i sikanie co parę minut :D

O której masz wizytę? I który to tydzień? :)
Będzie dobrze, trzymam kciuki ! :)

bubbka - wizytę mam o 18, na pewno dam znać :) siedzę jak na szpilkach :D

Ostatnia edycja:
reklama
Marta jak połowa 7 to może już coś zobaczysz. Nie martw się tak i zjedz coś bo zemdlejesz :-*

Do góry