reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
O tak w Poznaniu tez ladnie:-).
Madziula mi gin powiedzial, ze mam nie powtarzac bety i ze 29.02 wszystko bedzie widac.
Dzis sie wyspalam. Wlasnie pije sok z zurawinki. Mniam.
Madziula mi gin powiedzial, ze mam nie powtarzac bety i ze 29.02 wszystko bedzie widac.
Dzis sie wyspalam. Wlasnie pije sok z zurawinki. Mniam.
Dzień dobryy
Nie dość, że ja tu nowa to dwa dni mnie nie było i się zgubiłam ze wszystkim
robiłam sobie wczoraj betę i wyszło 1174,01 a w zeszłą środę było 81,4. Kalkulator mi wyliczył, że przyrasta w normie, więc chyba będzie dobrze
Idę dziś do gina, zobaczymy czy będzie pęcherzyk...
Nie dość, że ja tu nowa to dwa dni mnie nie było i się zgubiłam ze wszystkim
robiłam sobie wczoraj betę i wyszło 1174,01 a w zeszłą środę było 81,4. Kalkulator mi wyliczył, że przyrasta w normie, więc chyba będzie dobrze
Idę dziś do gina, zobaczymy czy będzie pęcherzyk...
M
MartaDiabłaWarta
Gość
dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.
bbubbka
Fanka BB :)
Madziula daj zanć jak po wizycie Który masz tydzień ??
Ann u nas na podkarpaciu też słonecznie, ale strasznie zimno w nocy był przymrozek
Iśka super że beta rośnie Daj znać jak po wizycie !
MartaDiabełWarta trzymamy kciuki żeby wszystko bylo dobrze ! Daj znać po wizycie !
Ann u nas na podkarpaciu też słonecznie, ale strasznie zimno w nocy był przymrozek
Iśka super że beta rośnie Daj znać jak po wizycie !
MartaDiabełWarta trzymamy kciuki żeby wszystko bylo dobrze ! Daj znać po wizycie !
M
MartaDiabłaWarta
Gość
połowa 7 i wariuje. przesunelam wizytę u giną o tydzień. wiem że może jeszcze nie być serduszka ale nic nie poradzę że muszę już wiedzieć czy nie jest pozamaciczna.
dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.
Ja z tymi objawami mam podobnie i też nie wiem co myśleć, ale moja mama np. też nie miała jakichś szczególnych objawów, typu wymioty, czy coś, więc może to genetyczne
za to piersi mnie bolą tak, że ciężko mi spać na brzuchu i w ogóle wczoraj przespałam prawie cały dzień z przerwami na jedzenie i sikanie co parę minut
O której masz wizytę? I który to tydzień?
Będzie dobrze, trzymam kciuki !
bubbka - wizytę mam o 18, na pewno dam znać siedzę jak na szpilkach
Ostatnia edycja:
reklama