reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda tak tak ale po co tu tak zasmiecac ;-) może łatwiej będzie coś znaleźć

reklama
No to tam będzie łatwiej, ale jak nikt nie będzie chciał pisać to nie widzę problemu. Temat umrze śmiercią naturalną i będzie wisiał :-)

Dziendobry!
Zrobiłam dzisiaj prezesowi dzień wolny w przedszkolu. Tak więc mój dom dziś bedIe wyglądał jak Pobojowosko. Ale jak BedIe wesoło.
Ja narazie nad imionami nie myślę jak będę wiedziała co będzie to będę się zostawiać.narazie Troskę na to za wcześnie.
Ja nie mówiłam synkowi nic o ewentualnym dzidziusiu mam zamiar powiedzieć dopiero kiedy będę wiedziała co BedIe żeby mu konkretnie powiedzieć Cy brat Cy siostra. Natomiast mój syn absolutnie niechce ani braciszka ano siostry. Także będę że wesoło.

Cherry idziesz dzisiaj na bete ?? Też nie zamierzam nic mówić bynajmniej nie prędko :-) My nie pytamy Martynki czy chce rodzeństwo chociaż ona z tych co chce :-)

Dzień dobry, nie było mnie kilka dnia, ale mieliśmy mnóstwo spraw do załatwienia. Cherry u nas podobnie córka nie chce nawet słyszeć o małym dziecku. Będzie wesoło

Witam wszystkie nowe mamusie, fajnie ze nas coraz więcej, ale po przerwie ciężko znowu się zorientować kto i co ;-)

madziula27 dziś nie może w pon pojde. choć niewiem. w sumie rosnie wiec może już wytrzymam do czwartku

Cherry ja mam dzisiaj wizytę u gina i jeśli każe powtórzyć to zrobię jeśli nie to się wstrzymam bo mam dwa siniaki od pobierania a ostatnio tak mnie meczyla ta igła ze myślałam ze padne :-)

reklama
Do góry