reklama
Cherry90
Fanka BB :)
Dziendobry!
Zrobiłam dzisiaj prezesowi dzień wolny w przedszkolu. Tak więc mój dom dziś bedIe wyglądał jak Pobojowosko. Ale jak BedIe wesoło.
Ja narazie nad imionami nie myślę jak będę wiedziała co będzie to będę się zostawiać.narazie Troskę na to za wcześnie.
Ja nie mówiłam synkowi nic o ewentualnym dzidziusiu mam zamiar powiedzieć dopiero kiedy będę wiedziała co BedIe żeby mu konkretnie powiedzieć Cy brat Cy siostra. Natomiast mój syn absolutnie niechce ani braciszka ano siostry. Także będę że wesoło.
Zrobiłam dzisiaj prezesowi dzień wolny w przedszkolu. Tak więc mój dom dziś bedIe wyglądał jak Pobojowosko. Ale jak BedIe wesoło.
Ja narazie nad imionami nie myślę jak będę wiedziała co będzie to będę się zostawiać.narazie Troskę na to za wcześnie.
Ja nie mówiłam synkowi nic o ewentualnym dzidziusiu mam zamiar powiedzieć dopiero kiedy będę wiedziała co BedIe żeby mu konkretnie powiedzieć Cy brat Cy siostra. Natomiast mój syn absolutnie niechce ani braciszka ano siostry. Także będę że wesoło.
Madziula 27
Moderatorka
Cherry idziesz dzisiaj na bete ?? Też nie zamierzam nic mówić bynajmniej nie prędko :-) My nie pytamy Martynki czy chce rodzeństwo chociaż ona z tych co chce :-)
Madziula 27
Moderatorka
Cherry ja mam dzisiaj wizytę u gina i jeśli każe powtórzyć to zrobię jeśli nie to się wstrzymam bo mam dwa siniaki od pobierania a ostatnio tak mnie meczyla ta igła ze myślałam ze padne :-)
reklama
Cherry90
Fanka BB :)
to daj znac po wizycie ...a który masz tydzień?Cherry ja mam dzisiaj wizytę u gina i jeśli każe powtórzyć to zrobię jeśli nie to się wstrzymam bo mam dwa siniaki od pobierania a ostatnio tak mnie meczyla ta igła ze myślałam ze padne :-)