reklama
anieok
Fanka BB :)
Nine ja w poprzedniej ciazy tez dostalam pismo ze wstrzymano zasilek bo wszczeto postepowanie i kontrole zatrudnienia. No ale ja umowe dostalam juz w ciazy. W kazdym razie kazali przedstawic szefowej dokumenty cala lista byla. I po 3 miesiacach przyszlo pismo ze zgodnie z zebranym materialem dowodowym nie znaleziono podstaw do zatrzymania zasilku i odrazu wtedy wyplacili wszystko zalegle.
Bellina ja starszego nie szczepilam, Zoski tez nie, ale teraz po kilku akcjach gdzie Zo dostala mi po 40 stopni goraczki bez powodu i balam sie sepsy zdecydowalam sie zaszczepic oboje na meningo.
Bellina ja starszego nie szczepilam, Zoski tez nie, ale teraz po kilku akcjach gdzie Zo dostala mi po 40 stopni goraczki bez powodu i balam sie sepsy zdecydowalam sie zaszczepic oboje na meningo.
Ruda niestety tak. Liczą średnia z roku przed L4 ciazowym i jak podstawą jest macierzyński, to z niego wyliczą. Sąsiadka na sobie niestety skutecznie teorie przetestowała.
Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom
Ruda a jeszcze jedno... nie wiem jak będzie u Ciebie, bo to inny przypadek jeszcze.
Anioek a to nie jakieś 3 dniówki były?
Jest nad czym myśleć i na ci zbierać pieniążki.
Anioek a to nie jakieś 3 dniówki były?
Jest nad czym myśleć i na ci zbierać pieniążki.
reklama
anieok
Fanka BB :)
Ruda wedlug przepisow na wychowawczym nalezy Ci sie macierzynski, ale mysle ze u Ciebie beda brane pod uwage dochody z ostatniego roku ktory mialas dochod. Nie mozliwe zebys nic nie dostala, bo teraz weszlo to 1000zl dla niepracujacych przez pierwszy rok. Swoja droga wychodzi na to ze ja nawet 1000 nie bede miala...