reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
AsiA pisałam na zamkniętym.
Zapomniałam tutaj.
W szpitalu w niedziele wylądowałam z plamienia mi i bólem brzucha.

Ale wszytko jest ok. Dzidzia zdrowa ... wszytko ok wiec nie wiadomo skąd się wzięło plamienie.
W niedziele na usg była mni3 sza o 2 dni a dziś wyszło ze urosła fasolcia i to tak ze jest 4 dni do przodu. Ma już 5.6 cm

Dziewczyny wizytujace powodzenia !!

Aria super, że już w domku :)

Kompletnie nie pamietam co pisalyscie. Wczoraj wrocilam wieczorem do domu i nie mialam juz siły doczytac forum. Dzis nigdzie nie ide i mam nadzieje nadrobić.

@bellina Myślałam, myślałam. Ale w związku z tym, że staraliśmy się z mężem o dziecko nie chciałam zaczynać nowej pracy, po to, by od razu odchodzić.
Tu pracuję rok, a ZUS i tak wszczął postępowanie - dostałam pismo.
@papciarkowa czyżby Pinki Paj i Tłajlajt Spark zagościły w domu? :p

@bellina Myślałam, myślałam. Ale w związku z tym, że staraliśmy się z mężem o dziecko nie chciałam zaczynać nowej pracy, po to, by od razu odchodzić.

Co za ludzie w tym zusie... po roku? Ja temu też nie zmieniłam pracy po 1 ciąży i teraz pracuje od września i musze wytrwać jak najdłużej żeby mi potem 80% z 80% nie liczyli. Złodzieje jedne[emoji14]
To po ciąży myślisz o czymś innym? Pytam, gdyż wiem jak uciążliwe może być życie z alergią.

Dziewczyny a wrzucę temat rzekę. Szczepienia. Ale nie podstawowe. Proszę nie wchodźmy w szczepić czy nie.
Ale zaczynam myśleć czy szczepić na dodatkowe. Lili nie szczepiłam. Ale z uwagi na straszaka myślę czy nie warto jednak na rota. No i o pneumo też myślę. A jak u Was z tematem ?

Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom

reklama
Nine, a co za pismo dostałas? Musisz się zgłosić na jakąś komisję, czy co?

Do góry