reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kasiadom tule

Asia o ty spryciulo ale mnie w konia zrobilas

Anieok a na mnie nic nie bylo w tym szmateksie kurde u mnie cos ostatnio nic ciekawego nie maja.

Ja tez dziś wizyta na 15

@Ann_ Pracuję w stolarni/tartaku - w biurze.
Jestem uczulona na wszelkie drewniane pyłki, nie chcę zaszkodzić maleństwu.
Za tydzień w piątek mam badania genetyczne, mam nadzieję, że dowiem się co się we mnie turla, bo ciekawość mnie zżera :)

Czy wszystkie chcecie wiedzieć co będziecie miały?

Moje dziecko.wlasnie postanowilo zamienic sie w.kucyka pony i pomalowala sobie cala buzie pisakami na rózowo i fioletowo echh z kad ona te pomysly bierze mam nadzieje ze jej uczulenie nie wyjdzie

Kasidom przykro mi. Trzymaj się dzielnie.

Papciarkowa jak to skąd? Pewnie po mamusi ;)
Ale miałyście wczoraj humorki :D

Nine te 10h to faktycznie sporo. Ależ to złośliwość losu... pracować w tartaku i mieć alergie. Myślałaś nad zmianą pracy?

Powodzenia na wizytach dziewczyny. Oby same dobre wieści.

Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom

reklama
Kasia bardzo mi przykro.

Kciuki za wizyty i zdrowia potrzebującym!

Ja miałam tylko na chwilę usiąść a już godzina bo tyle piszecie..

Paulina a jak piłaś tę herbate z imbirem? Tartym czy jak?
Ja ostatnio czytałam gdzieś,że w I trym jest nie wskazany bo wywołuje skurcze,ciekawe bo słyszałam też i przekonana byłam że pomaga na mdłości..dziwne..

Do góry