reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@kasiadom1 przytulam

@nianiusia lipe pij i plucz gardło wodą z solą. Mi bardzo to zawsze pomaga. Plukam też czasem takim roztworem z tableteki którą dała mi koleżanka -bakteriobójcze.

U nas dziś słonko za chmurami. Dużo chłodniej.

reklama
Ciesze sie ze poprawilysmy komus humor :-)

Paulina daj znac po wizycie
Marlena a u mnie dzisiaj jesien :-[ wieje I leje

Kasiadom Tule mocno :-[

@papciarkowa jeśli masz na myśli te Asie ,która miałam zdjęcie ślubne na profilowym to ja. Zmieniłam foto bo w sumie to otwarte forum i każdy może nas podglądać :( a o mojej ciąży wie głównie rodzina. Wolę poczekać być pewna że maluszek jest zdrowy i pięknie się rozwija. ;)

Kasia współczuję bardzo ;( :*

Kasiadom trzymaj sie mocno.

Wejsc z rana na forum i odrazu czlowiek lepszy ma humor ;))

Poziomki Twoja Mala z czerwca czy lipca?? Gratki dla niej mobilnosci ;)

Wizytujacym dzisiaj Życzę powodzenia i trzymam kciuki.

U nas w dalszym ciagu slonko piekne. Mala wlasnie demoluje pokoj bratu ;) ja mialam sie zbierać na spacer ale jeszcze postanowilam was podczytac.

Wczoraj bylam na szmatach i udalo mi sie troche ciazowek kupic ;) nawet bluzke z maternity sliczna jak nowka.
W ogole chyba mdlosci mi odpuszczaja. Ale stwierdzilam ze moje trzecie dziecko bedzie fanatykiem zdrowego zywienia. Bo najchetniej jadlabym tylko owoce i salatki.

Witam nowa pazdziernikoweczke ;)

@kasiadom1 to przykre, współczuję. Trzymaj się, powodzenia!

Jestem z okolic Gdańska, mam 22 lata.
Właśnie wróciłam od gin, bo od tygodnia boli mnie pęcherz i nie wiem co brać. Dostałam jakiś antybiotyk...
Od poniedziałku idę na L4 (obecnie pracuję 10h dziennie ) to będę się cieszyć wolnym czasem i piękną pogodą :tak:

Kasiadom współczuję.

Tez miałam nerwy ale u mnie na szczęście wszystko dobrze się skończyło ... dziś wychodzę do domku.

Dziewczyny uśmiałam się :D

reklama
Do góry