reklama
neilaaa
Fanka BB :)
@Wesoła Kobietka skąd Ty jesteś. Na śląsku najlepszym kardiologiem maluszków w okresie płodowym jest właśnie dr. Agata Włoch już ktoś o tym wspominał.
A BEZ KAWY NIE FUNKCJONUJĘ
A BEZ KAWY NIE FUNKCJONUJĘ
Rybki
Trzecia Rybka
Kiedyś tak mówiono.Bo mi już teściowa ciągle smeci że cc tylko dwa. Znam natomiast mnóstwo kobiet co miały trzy i żyją.
Żona kolegi z pracy też teraz miałam trzecie cc i mniejsze odstępy między dziećmi.
Madziula 27
Moderatorka
Papciarkowa ja brałam duomox 2x1mg przez 6 dni i nie czuję się wyleczona do końca czasami pobolewa mnie gardło zatoki od czasu do czasu też czuję :-( Mój gin mówił że nieleczona infekcja gorsza od antybiotyku i dlatego go wzięłam w 9 tyg :-/ nie sądzę żeby na IP dali coś mocniejszego :-( Ja do antybiotyku dostalam jeszcze mucofluid .
Paulina z tel nie widzę suwaczka w jakim wieku masz dziecko ??? Gdzie rodzilas pierwszym razem ???
Paulina z tel nie widzę suwaczka w jakim wieku masz dziecko ??? Gdzie rodzilas pierwszym razem ???
M
MartaDiabłaWarta
Gość
@Magda86Poznań ja się zapisalam na te warsztaty z "Mamo to ja" więc może się tam spotkamy
luckychoice
Nadrobiłam posty Ale nie ogarniam tych wszystkich tematów, jakie się pojawiły
Mój suwaczek od dwóch dni zatrzymał się na 12t2d, a czas leci... Miałyście taką sytuację?
Dziś już naprawdę zabieram się za naukę. Wczoraj skończyła się, jak tylko przyjęłam pozycję leżącą. 1h nauki, 3h spania...
Mój suwaczek od dwóch dni zatrzymał się na 12t2d, a czas leci... Miałyście taką sytuację?
Dziś już naprawdę zabieram się za naukę. Wczoraj skończyła się, jak tylko przyjęłam pozycję leżącą. 1h nauki, 3h spania...
reklama
anieok
Zdecydowanie drugi porod mi szybciej poszedl, ale nie powiedzialabym ze lzej.
Wlasnie bylam po pierwsze buty do chodzenia dla Malej i zaplacilam 140zl trochę przerazila mnie ta cena to nawet ja chodze w tanszych chyba juz zapomnialam jak to wszystko jest.
Wlasnie bylam po pierwsze buty do chodzenia dla Malej i zaplacilam 140zl trochę przerazila mnie ta cena to nawet ja chodze w tanszych chyba juz zapomnialam jak to wszystko jest.