reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja juz po wizycie.. lekarz podejrzewał ze mam nowotwór szyjki macicy. Nie stwierdzono czemu tak się stało :( wiec beta wyszła 48,72 wiec jestem zdrowa :)
Dostałam zielone światło :) ale musze się wstrzymać z maleństwem minimum 3 miesiące :) . Dziewczyny nie jesten zła ani nie mam pretensji do Was :) bardzo się ciesze ze odpowiadacie mi :) z mężem stwierdziliśmy ze damy sobie spokój tak jak wtedy ;) i okazało się ze zaszłam :) co ma być to będzie :) a co do przytulanek to lekarz mówi ze jak będę już sama dobrze się czuła to wtedy :) jeszcze lekko plamie ale jest dobrze :) stwierdził żebym inaczej przyjemność sprawiła mężowi hahaha :p

reklama
@larkaa ja sobie zrobiłam nowy suwaczek, bo nie wiem, kiedy tamten by się poprawił, a nie chcę się sama wprowadzać w błąd :)

@ruda1991, ja to ewentualnie powiem mężowi, bo sama na kawę nie mogę patrzeć... ;) Chociaż mam nadzieję, że to minie, bo uwielbiałam :)

Nevka super ze dobrze

Lucky ale teraz jest kawa a sa rozne akcje dostosuja do tego jak wypelniasz ankiety. Kokezanka miala juz kapsulki do prania, jogurty, batony I karme dla kotow:-)

@Nevka zaglądaj tu na pogaduchy smutno tu bez Ciebie
a na jakiej podstawie stwierdził o tym nowotworze bo to nie jest raczej sytuacja którą stwierdza się na oko

Musze ruszyć się do sklepu jednak mój dzieć nie lubi mięsa zjadłam kawałek roladki i już poszła w kibelek żeby było śmieszniej zauważyłam że po wymiotach bardziej mnie ta szczęka boli hmmm jakieś powiązania?
Jakiś cud w ogóle mój ojciec ruszył się z kanapy żeby ściągnąć pranie aż w szoku jestem bo już myślałam że przyrósł do kanapy na stałe:)

reklama
O Matko ! Nie nadążąm, a tylko na chwile do chrześniaka pojechałam (pół dnia) haha :D
Ryby zdecydowanie na parze, ale lubie też pieczone i smażone hmm... w sumie to wszystkie mniam ! :D
Nevka po moim mężu też nie było widać że przeżywa stratę, ale wiem że bardzo to przeżył zawsze uciekał gdy w pobliżu pojawiały się dzieci. Oni po prostu duszą to w sobie ja wypłakałam swoje, a on przeżył swoje też na początku nie chciał słyszeć o kolejnej ciąży po 3 miesiącach sam zaczą kierować rozmowy na te tory, dałam mu czas na oswojenie się, bo to nie jest tylko nasza starata, ale także ich.
lucky u mnie to samo ! suwaczek staną w miejscu :(

Do góry