reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ala jak mogą podwiazywac. Bez zgody pacjentki? To nie legalne. Ja bym się w życiu nie zgodziła.
To nie zgodne z moją wiara.

Pierwsze słysze o takiej praktyce, w ogóle wydawało mi się że w PL podwiązywanie jest nielegalne.

Dziewczyny ja staram sie czytac i pisac ale moja ciaza jest nudna nic mi nie jest zadnych objawow a do tego praca i 3 latek wiec ciezko czasem jak bede na l4 obiecuje czesciej sie udzielac ale dzis te 30 stron to przesadzilyscie:p

Załączniki

• 1459443565560.jpg
    1459443565560.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 121
Ruda a mozesz puc kawe z ta sztuczną śmietaną bo mi by wnetrznosci wykrecilo jakbym ją wypiła.
Ostatnio miałam okazje testowac ciasteczka belvita i smakowitą pajde.

luckychoice mój suwak też stoi, na pewno do wczoraj.
ruda kawy to masz zapas na długo, chociaż ja jestem amatorem kawy naturalnej, świeżo mielonej i inna już mi nie smakuje ;)

reklama
Do góry