reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja czytam o tych lekarzach, lapowkach, prywatnie, nie prywatnie to mi sie noz w kieszeni otwiera. Tutaj tego nie ma. Czy masz kase czy nie jestes traktowana tak samo. Juz kiedys wspominalam, ze tu wogole nie ma praktyk prywatnych. Praktyka poloznych, do ktorych chodze sklada sie z 5 babeczek, podczas ciazy poznam je wszystkie i bede rodzic z jedna z nich(w zaleznosci, ktora ma dyzur).

reklama
Magda kurde szkoda ze nie troche później te warsztaty bo ja jeszcze taka malo chodząca

Wrocilam i jestem tak samo glupia jak pojechalam generalnie jak pani doktor uslyszala ze to dopiero skonczony 9t to rozłożyła rece.ze miod malina i lipa ze gdybym nie byla w ciazy to bym mocny antybiotyk.dostała i po sprawie. Kazała sie inhalować i dala recepte na duomox gdyby mi sie mocno pogoryszlo i gdybym dostala goraczki ale zanim go wezne mam skontaktowac sie z ginem. Na te cholerne zęby ktore juz przechodza na dol szczeki tzn boli juz tez dol pow ze ewentualnie 1 tabletka ibuprofenu ze ona łykala w ciazy na swoja odpowiedzialnosc ale tez mam skonsultowac u gina. Echhh pape mi wykreca wzielam 2 paracetamole i licze na cud moze przejdzie. Generalnie to ryczec mi aie chce bo tak naprawde nikt nie potrafi mi pomoc

A dziewczyny To co mialaly trzy cc to w jakich to odstępach, jakie odczucia, zalecenia lekarzy jakieś albo przeciwwskazania?

Papciarkowa współczuję :-*

Papciarkowa a taki płyn do płukania zatok? To chyba praktycznie sama sól fizjologiczna. Na pewno nie przyjemne ale pomaga

RETY!!! Dziewczyny!!! Potrzebuję jakiejś perfekcyjnej pani domu!!!! Nie mogę pomieścić się w moim pokoju!!!! aaaaaaa Już nawet mnie to męczy. A gdzie dziecko tu jeszcze upchnę?

Rybki a tak planowałaś specjalnie żeby była większa przerwa. Czy zwyczajnie tak wyszło?
Ciągle odkładaliśmy i wyszło jak wyszło. Niestety nie mamy rodziny tutaj gdzie mieszkamy , wsparcia babci itp. a pisałam wcześniej jak ciężko jest gdy chorują, ile mam L4 itd. Z Lilą byłam w domu ponad 3 lata - to było super, ale wiadomo - przy jednej pensji zawsze trudniej.

reklama
Bo mi już teściowa ciągle smeci że cc tylko dwa. Znam natomiast mnóstwo kobiet co miały trzy i żyją.

Do góry