reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Doczytałam jeszcze jeden:
Kobieta ciężarna nie może się malować, bo dziecko zejdzie na złą drogę ... :-) ani pić wody mineralnej bo będzie miało wodoglowir ...
I nie patrzeć na zwierzeta bo dziecko będzie pozbawione mądrości. .. boże jedyny mój syn powinien być rudy i jednocześnie łysy ... mieć krzywe nogi i zeza i co tam jeszcze być za przeproszeniem głupi i pić na umor. ... I zapomniałam co tam jesżyczę było hehehe
Ale pośmiać się można ;)

Na wsiach sa przesady o myszach. Ze sa blisko ciezarnych i takie tam. Ze jak sie ciezarna myszy wystraszy to dziecko bedzie mialo myszke. Ja sie myszy nie boje ani w przesady nie wierze ale moje zdziwienie bylo wielkie jak w drodze na porodowke zobaczylam, ze mojemu chlopu przebiega mysz po nodze w samochodzie (on prowadzil). No i pytam go czy mam haluny czy w aucie biega mysz. No to on na to, ze biega ale nie chcial mi mowic zebym sie nie wystraszyla. Bylo to raczej smieszne niz straszne ale zatrzymalismy sie w lesie, zeby ja wygonic. No a ja rodze ;) nie znalezlismy jej ale kto wie czy pozniej po rodzinie nie gadali, ze nie moglam urodzic bo mysz ;)

reklama
Do góry