reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Eh, szkoda gadać, powiem tyle, z rodziną to najlepiej wychodzi się na zdjęciu, tylko trzeba pamiętać, żeby stanąć z boku, wtedy łatwiej się odciąć w razie czego. Zamiast świat w gronie dużej rodziny, siedzimy we 3.

Moim pocieszeniem jest w tej chwili sałatka włoska, mogę ją jeść kilogramami

reklama
Agnieszka trzymajcie sie

Virtuti nie smutaj sie masz swoja mala ridzinke ciesz sie z tego że mozesz z nimi spedzać ten czas ja juz sie przyzwyczailam ze kazde swieta obchodzimy we 4 i lepiej tak niz patrzec na fałszywe mordy w koło

Poziomki nie strasz u mnie dzis dopiero 9 t skończony i juz liczylam ze nic nie moze sie dziać. Giry do góry i odpoczywajcie

Udało mi sie torta cyknąć od środka

Załączniki

• 2016-03-27_23.03.40.jpg
    2016-03-27_23.03.40.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 114
  • 2016-03-27_23.04.14.jpg
    2016-03-27_23.04.14.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 117
Piękny torcik:)
Papciarkowa ja mam krwiaka. Podejrzewam ze wszystko minie kiedy łożysko przejmie pełnie władzy :) plamienie jest dużo mniejsze niż wcześniej bywało wiec łudzę się ze jest lepiej. Dzidzi serduszko pięknie bije wiec jestem spokojniejsza.

Dziewczyny mogę prosić o pare lajkow na Słodka Malinę [emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Papciarkowa piękny tort :) się przy nim narobiłaś,myślałam,że krem kolorowy a to biszkopt :) córcia zadowolona na pewno :) a jak Twoje zdrowie?

Poziomki do szpitala w sensie do lekarza idziesz? Dobrze,że możesz podsłuchać mieszkańca :)

Mokrego dyngusa :)

Papciorkowa piekny :-)

Poziomki krwiaczki moge plamic jak sie wchlaniaja

Moze to glupie co teraz napisze ze chyba czulam czoraj ruchy. Mozliwe ze juz w 14 tygodniu?

Ruda ja tez mam wrażenie jak leże na płasko ze czuje delikatne śmiganie chociaż u mnie dopiero 10tc

Powiem wam ze ja mam wizyty co 2 tyg ale i tak schizuje jak zaczyna boleć czy wszystko ok mimo ze obstawiona lekami jestem.
Teraz zawaliły mi sie zatoki mam typowy ropny katar inhaluje sie i troche schodzi ale juz mam schizy czy maleństwu te bakterie nie zaszkodzą. Ja myślałam ze druga ciaza to na luzie juz bedzie a ty doooopa

Mi się też wydaje że czuję. :)
I to właśnie jak u ciebie papciarkowa, jak leżę wieczorem ;)
Po prawej stronie robi się taka wieksza kulka i za chwilę znika ;)
Tak faluje, a dopiero 14 tydzień :)

reklama
Cześć :-) :-) witam Was w drugi dzień świąt :-) właśnie się zbieramy do moich rodziców na kawę i obiad :-) nawet chyba coś zjem bo już lepiej się czuje :-) dziś zaczynam 10tc :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)!!!

Do góry