reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ruda tak ja też bym nawet z katarem nie szczepila.

Cherry fajnie ze beta tak ładnie rośnie, pierogi na pewno wyjdą pycha ;-)

Ale tu obiadowe tematy, tylko pobudziłyście moją wyobraźnię, a w pracy nie mam za dużego wyboru :-)

Dziewczyny ratujcie, jak mnie piersi bolą! :eek:

noo i wyszlyy najadłam się ,,chyba zaraz pekne:] ciekawe co mezu powie jak spróbuje. Czy u was tez taka deszcowa pogoda.? ja chcesz już wiosne. teraz tylko trzeba odgruzować kuchnie bo po moich wyczynach kulinarnych ciężko tam cos znaleźć!

marlenka tak jak dziewczyny piszą idź na IP

ja dziś rano na badaniach powtórka moczu, TSH i cytomegalia i taksoplazmoza mam nadzieje ze wszytko wyjdzie ok

ogólnie dalej nie czuje ze jestem w ciąży oprócz latania do toalety i senności

Cherry beta ładnie ci przyrasta, ale nie za wcześnie na usg? Ponoć usg wykazuje pęcherzyk ciążowy przy wartości beta-HCG 1500 mIU/ml, zaś zarodek z widoczną akcją serca przy wartości 6000-7000 mIU/ml.

Cześć dziewczyny dzisiaj jakoś fatalnie sie czuje.
Cherry Ula może mieć racje ja wczoraj w 5d5tc widoczny na usg miałam tylko pęcherzyk ciążowy ale zdaniem lekaża na tym etapie ciąży to mormalne i poprostu trzeba cierpliwie czekać.

Niewiem kochane zobaczymy ten tydzień jest z E jakoś przeżyję ale w przyszłym już muszę iść bo nie wytrzymam w ciazy z synkiem w 5t6d widziałam już akcje serca w poprzedniej gdzie było puste jajo płodów w 6t nie było.nic potem po tygodniu też i miałam lyzeczkowanie. Teraz beta rośnie więc mam nadzieję że coś zobaczę jak nie to chociaż zapytam się Cy jak mi tak rośnie beta to już nie będzie pustego jaka bo chyba nie przeżyję tego

reklama
Do góry