reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

u mnie też pizza na kolację z okazji dnia pizzy. Ja dalej walczę z przeziębieniem u siebie i dzieci.Już mam powoli dość. U mnie całkowity brak jakichkolwiek dolegliwości, brzuch już przestał boleć parę dni temu, piersi nie bolą, co mnie dziwi bo w poprzednich ciążach bolały, a na mdłości wiem, że przyjdzie jeszcze czas bo w poprzednich ciążach miałam około 8tc, mam nadzieję, że tym razem będą łagodniejsze bo poprzednio było nieciekawie. Ja nie mam wogóle apetytu, pewnie przez przeziębienie i z wagą jestem -0,5 kg

reklama
Dzień dobry brzuchatki :-)
My nie dawano mieliśmy pobudke. Widzę że za oknem nie pada wreszcie może wyjdziemy na spacer. Bo od dwóch dni się nie wynurzalismy z domu.
Małemu wczoraj jakieś zęby znowu się przebily chyba kolejne 4 lub 3 ale nie daje mi za bardzo zajrzeć.

Ruda a jak u was z zębami, mocno ciężko przechodzi czy nie tak źle?

Miłego dnia kochane :-)

Hej dziewczyny jestem w 6tyg .dzisiaj rano zobaczyłam na bieliźnie brunatne krew. Boje się bardzo tak długo czekałam na ta ciążę. Lekarz mój dopiero jutro przyjmuje. Czy któraś z was też tak miała.?boję się że stracę ta ciążę. Nie wiem co mam robic

Ann u nas kazdy ząb to katar i kaszel ale na szczęście bez goraczki czy marudzenie. Brakuje nam dwoch.trojek i później dopiero piątki wiec górki:-)

Marlenka ja tak mam bo mam krwiaka. Jesli bardzo cie to martwi to jedz na IP

Marlenka ja w ostatniej pazdziernikowej ciąży miałam takie brunatne krwawienie raz na dzień w piątek w poniedziałek przyjmował lekarz myślę "a pójdę w poniedziałek" i się tak rozkrecalo. W niedzielę dopiero na IP pojechałam a tam dzidzi już nie było. Pusto. W poniedziałek lekarz potwierdził brak ciąży. Ja jakbym zobaczyła krew teraz od razu bym jechała na IP. Choćby miało to nie być nic groźnego ale czasami różnie bywa. Tam sprawdza o co chodzi z tą krwią.

Ruda to macie więcej bo u Wiktora dopiero się wyrznely 4 nie wiem nawet czy już wszystkie cztery są. A trojek nie ma. Wszystkie do tej pory spokojnie. A te 4 to omg mega płacz i gorączka. Co kilka dni ostatnio ale pocieszam się że już bliżej końca niż dalej ;-)

U nas od.listopada cos idzie tzn szly czworki teraz trojki i ciągle kaszle albo ma.katar. nawet nie.byl.szczepiony na to szczepienie na.roczek bo ciagle cos. Niby lekarka mowi ze jak osluchowo czysty to.mozna.zaszczepić ale niechce ryzykować

Ja w Polsce miałam iść w październiku na to szczepienie. Ale już wyjechaliśmy. I dopiero tutaj na koniec stycznia mieliśmy MMR ospe wietrzna plus meningokoki za dwa mc powtórka i potem 6w1 ostatnie i koniec na trochę.

Marlenka i jak u ciebie, nadal krew?

reklama
Jak Jaś wydobrzeje to pojdziecie? Bo u nas już w Polsce listy wysylali z przychodni ;-)

Do góry