reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A jak wasza cera? Ja w pierwszej ciąży miałam piękna i gładka jak pupcia mego synka. A teraz wyglądam jak nastolatka, no nawet gorzej :-(

reklama
A ja rano musze sie zmuszac do jedzenia bo nigdy nie jadlam sniadan. Dopiero kolo 14 robilam sie glodna

Ann ja mam problem w cera jeszcze od tamtej ciazy. Zawsze przed @ wygladalam.jak.nastolatka i teraz caly czas

Ann, u mnie na razie nie widać zmian, no może jakaś jedna niedoskonałość na horyzoncie :-) Ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca ;-)

Madziula ja z synkiem nie miałam ;-) to chyba różnie się zdarza.

Ruda no to smutna piateczka, eh

Ja nie miałam zachcianek w 1 ciąży, i teraz na razie też nie mam, apetytu też brak :/
ale za to we wtorek pierwsza wizyta, i liczę na <3

noo i wyszlyy najadłam się ,,chyba zaraz pekne:] ciekawe co mezu powie jak spróbuje. Czy u was tez taka deszcowa pogoda.? ja chcesz już wiosne. teraz tylko trzeba odgruzować kuchnie bo po moich wyczynach kulinarnych ciężko tam cos znaleźć!

To ja bardzo ładnie proszę o przepis na ciasto, bo jak robiłam ostatnio to wyszło jakieś dziwnie gumowate :biggrin2:

Cherry nie martw się na zapas, bo tylko nie potrzebnie będziesz się stresować, chociaż wiem co czujesz. Sama jedną ciążę porobiłam i w następnej to mogłabym chodzić do gina codziennie żeby tylko patrzeć czy maluszek się dobrze rozwija i czy widać już serduszko.

Madziorek ja też powoli wychodzę z przeziębienia i mi podobnie jak pisała lucky pomogło mleko z czosnkiem i dużo wody z cytryną. Zdrówka !!!

Ja z zachcianek póki co nie mam żadnych, w poprzedniej ciąży hektolitrami piłam coca cole i jadłam lody .... a później wyglądałam jak wyglądałam dlatego teraz będę się pilnować ale na pewno nie raz zgrzeszę :laugh2:

reklama
Mleko z czosnkiem to magiczna mikstura.
U mnie dzień fatalnie się zaczął ale jakos sie rozkręca . Jem śniadanie. Moze bedzie lepiwj bo wszytsko.mi poschodI do gardła. U mnie w pracy niektórzy palą i nigdy mi ten zapqch nie przeszkadza ale tetaz co do mnie wchodzą to.. Nos w komin chowam. W autobusie, windZie...
Z innyxh Przyjemnośi to jeszcze mam bol piersi...jakby mnie kto kamieniami obił.
Mega zachcianek nie mialam i nie mam. Niemniej jednak moge powiedIec ze syn moj kukurydziany (do dziś jadam kanapki z kukurydza) a corka chalwowa.

Do góry