reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A jak wasza cera? Ja w pierwszej ciąży miałam piękna i gładka jak pupcia mego synka. A teraz wyglądam jak nastolatka, no nawet gorzej :-(

reklama
A ja rano musze sie zmuszac do jedzenia bo nigdy nie jadlam sniadan. Dopiero kolo 14 robilam sie glodna

Ann ja mam problem w cera jeszcze od tamtej ciazy. Zawsze przed @ wygladalam.jak.nastolatka i teraz caly czas

Ann, u mnie na razie nie widać zmian, no może jakaś jedna niedoskonałość na horyzoncie :-) Ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca ;-)

Madziula ja z synkiem nie miałam ;-) to chyba różnie się zdarza.

Ruda no to smutna piateczka, eh

Ja nie miałam zachcianek w 1 ciąży, i teraz na razie też nie mam, apetytu też brak :/
ale za to we wtorek pierwsza wizyta, i liczę na <3

noo i wyszlyy najadłam się ,,chyba zaraz pekne:] ciekawe co mezu powie jak spróbuje. Czy u was tez taka deszcowa pogoda.? ja chcesz już wiosne. teraz tylko trzeba odgruzować kuchnie bo po moich wyczynach kulinarnych ciężko tam cos znaleźć!

To ja bardzo ładnie proszę o przepis na ciasto, bo jak robiłam ostatnio to wyszło jakieś dziwnie gumowate :biggrin2:

Cherry nie martw się na zapas, bo tylko nie potrzebnie będziesz się stresować, chociaż wiem co czujesz. Sama jedną ciążę porobiłam i w następnej to mogłabym chodzić do gina codziennie żeby tylko patrzeć czy maluszek się dobrze rozwija i czy widać już serduszko.

Madziorek ja też powoli wychodzę z przeziębienia i mi podobnie jak pisała lucky pomogło mleko z czosnkiem i dużo wody z cytryną. Zdrówka !!!

Ja z zachcianek póki co nie mam żadnych, w poprzedniej ciąży hektolitrami piłam coca cole i jadłam lody .... a później wyglądałam jak wyglądałam dlatego teraz będę się pilnować ale na pewno nie raz zgrzeszę :laugh2:

reklama
Mleko z czosnkiem to magiczna mikstura.
U mnie dzień fatalnie się zaczął ale jakos sie rozkręca . Jem śniadanie. Moze bedzie lepiwj bo wszytsko.mi poschodI do gardła. U mnie w pracy niektórzy palą i nigdy mi ten zapqch nie przeszkadza ale tetaz co do mnie wchodzą to.. Nos w komin chowam. W autobusie, windZie...
Z innyxh Przyjemnośi to jeszcze mam bol piersi...jakby mnie kto kamieniami obił.
Mega zachcianek nie mialam i nie mam. Niemniej jednak moge powiedIec ze syn moj kukurydziany (do dziś jadam kanapki z kukurydza) a corka chalwowa.

Do góry