reklama
Madziula 27
Moderatorka
Ann,ruda u mnie to samo z cera wydladam jakbym miała trądzik młodzieńczy :-/ z Martynka nie miałam tego problemu.
luckychoice
Fanka BB :)
Ann, u mnie na razie nie widać zmian, no może jakaś jedna niedoskonałość na horyzoncie :-) Ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca ;-)
neilaaa
Fanka BB :)
noo i wyszlyy najadłam się ,,chyba zaraz pekne:] ciekawe co mezu powie jak spróbuje. Czy u was tez taka deszcowa pogoda.? ja chcesz już wiosne. teraz tylko trzeba odgruzować kuchnie bo po moich wyczynach kulinarnych ciężko tam cos znaleźć!
To ja bardzo ładnie proszę o przepis na ciasto, bo jak robiłam ostatnio to wyszło jakieś dziwnie gumowate
Cherry nie martw się na zapas, bo tylko nie potrzebnie będziesz się stresować, chociaż wiem co czujesz. Sama jedną ciążę porobiłam i w następnej to mogłabym chodzić do gina codziennie żeby tylko patrzeć czy maluszek się dobrze rozwija i czy widać już serduszko.
Madziorek ja też powoli wychodzę z przeziębienia i mi podobnie jak pisała lucky pomogło mleko z czosnkiem i dużo wody z cytryną. Zdrówka !!!
Ja z zachcianek póki co nie mam żadnych, w poprzedniej ciąży hektolitrami piłam coca cole i jadłam lody .... a później wyglądałam jak wyglądałam dlatego teraz będę się pilnować ale na pewno nie raz zgrzeszę
reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Mleko z czosnkiem to magiczna mikstura.
U mnie dzień fatalnie się zaczął ale jakos sie rozkręca . Jem śniadanie. Moze bedzie lepiwj bo wszytsko.mi poschodI do gardła. U mnie w pracy niektórzy palą i nigdy mi ten zapqch nie przeszkadza ale tetaz co do mnie wchodzą to.. Nos w komin chowam. W autobusie, windZie...
Z innyxh Przyjemnośi to jeszcze mam bol piersi...jakby mnie kto kamieniami obił.
Mega zachcianek nie mialam i nie mam. Niemniej jednak moge powiedIec ze syn moj kukurydziany (do dziś jadam kanapki z kukurydza) a corka chalwowa.
U mnie dzień fatalnie się zaczął ale jakos sie rozkręca . Jem śniadanie. Moze bedzie lepiwj bo wszytsko.mi poschodI do gardła. U mnie w pracy niektórzy palą i nigdy mi ten zapqch nie przeszkadza ale tetaz co do mnie wchodzą to.. Nos w komin chowam. W autobusie, windZie...
Z innyxh Przyjemnośi to jeszcze mam bol piersi...jakby mnie kto kamieniami obił.
Mega zachcianek nie mialam i nie mam. Niemniej jednak moge powiedIec ze syn moj kukurydziany (do dziś jadam kanapki z kukurydza) a corka chalwowa.