reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tak pojdziemy. Tylko niech mu te zęby wyjda. Bo nawet z lekkim katarkiem go.nie zaszczepie.
Nie jestem przeciwniczka szczepien ale dziecko musi byc zdrowe :-)

reklama
helloooo dziewczynki:]

dzisiaj pokolejnej becie a wiec w poniedziałek 49 dzisiaj 108 :];] ohhhh i ahhh mam nadzieje ze za tydzień w czwartek zobaczę piękne bijące serduszko. nie mogę się doczekać!!!!!!!!
prezes odstawiony do predszkola a matka polka mezowi na obiad wymyslila pierogi ruskie...pierwszy raz wiec jak się jutro nie odezwe znaczyc będzie ze nas potrułam:]

Cherry super beta rosnie.
Nie potrujesz. Nie takie straszne te pierogi. Jak robilam pierwszy raz to tak mi sie spodobalo ze.200 szt zrobiłam :-)

Hello

Zaliczyłam rano bete teraz czekam na wyniki i się denerwuje :oo:

Cherry, super, że tak ładnie beta przyrasta :wink: Nie za wcześnie na usg ?? :wink:

Ruda, dzięki za inf odnośnie wczorajszego filmu :yes: Super był !!

Ula, u mnie też brak objawów i też się martwię, że mnie piersi nie bolą :unsure: Mam nadzieję, że będzie dobrze :yes:

Marlenkaxx, tak jak dziewczyny piszą jedz na IP !!! nie zaszkodzi jak ktoś Cię oglądnie !! Trzymam kciuki - oby to nic groźnego .

Pierogi...mniam:) uwielbiam! Ja jak robię to zawsze z górką żeby na zapas były:-) na pewno Ci się udadzą :-) smacznego

Madziula ciesze sie ze sie podobal. Zawsze na.nim.rycze.
Ja jak robilam pierogi ti wczesniej patrzylam i zapisywalam co babcia daje. I wyszly pyszne :-)

Ale mi apetytu narobilyscie!! Ja w pracy. Gotować mi sie wczo nie chciało to obiadu nie mam a xzasu by wyskoczyc tacEj nie znajdę.

reklama
Do góry