reklama
Cherry90
Fanka BB :)
helloooo dziewczynki:]
dzisiaj pokolejnej becie a wiec w poniedziałek 49 dzisiaj 108 :];] ohhhh i ahhh mam nadzieje ze za tydzień w czwartek zobaczę piękne bijące serduszko. nie mogę się doczekać!!!!!!!!
prezes odstawiony do predszkola a matka polka mezowi na obiad wymyslila pierogi ruskie...pierwszy raz wiec jak się jutro nie odezwe znaczyc będzie ze nas potrułam:]
dzisiaj pokolejnej becie a wiec w poniedziałek 49 dzisiaj 108 :];] ohhhh i ahhh mam nadzieje ze za tydzień w czwartek zobaczę piękne bijące serduszko. nie mogę się doczekać!!!!!!!!
prezes odstawiony do predszkola a matka polka mezowi na obiad wymyslila pierogi ruskie...pierwszy raz wiec jak się jutro nie odezwe znaczyc będzie ze nas potrułam:]
Madziula 27
Moderatorka
Hello
Zaliczyłam rano bete teraz czekam na wyniki i się denerwuje
Cherry, super, że tak ładnie beta przyrasta Nie za wcześnie na usg ??
Ruda, dzięki za inf odnośnie wczorajszego filmu Super był !!
Ula, u mnie też brak objawów i też się martwię, że mnie piersi nie bolą Mam nadzieję, że będzie dobrze
Marlenkaxx, tak jak dziewczyny piszą jedz na IP !!! nie zaszkodzi jak ktoś Cię oglądnie !! Trzymam kciuki - oby to nic groźnego .
Zaliczyłam rano bete teraz czekam na wyniki i się denerwuje
Cherry, super, że tak ładnie beta przyrasta Nie za wcześnie na usg ??
Ruda, dzięki za inf odnośnie wczorajszego filmu Super był !!
Ula, u mnie też brak objawów i też się martwię, że mnie piersi nie bolą Mam nadzieję, że będzie dobrze
Marlenkaxx, tak jak dziewczyny piszą jedz na IP !!! nie zaszkodzi jak ktoś Cię oglądnie !! Trzymam kciuki - oby to nic groźnego .
Madziula 27
Moderatorka
Cherry, Ruda jak jak pierwszy raz robiłam pierogi rzucać nimi można było o ścinę takie twarde ciasto zrobiłam :-)
Madziula 27
Moderatorka
Ruda, też płakałam Świetny film Ja po moim niepowodzeniu juz mam sprawdzony przepis na ciasto na pierogi
reklama