reklama
madziorek30
Fanka BB :)
Macie jakies domowe sposoby na przeziebienie? Masakrycznie sie czuje
luckychoice
Madziorek, w dziale porady jest wątek o przeziębieniu, może któraś z rad Ci się przyda. Ja się zresztą dopiero co tam udzielałam z moimi sposobami. Na szczęście ja już wychodzę z choroby, ale gdy byłam w piątek u lekarza i polecił mi tylko naturalne metody, myślałam, że przez miesiąc będzie mi ciekło z nosa i dusił męczący kaszel. Stosowałam czosnek z miodem, syrop z cebuli, napar z imbiru, mnóstwo soku z cytryny, inhalacje na udrożnienie nosa i hallsy na gardło. O dziwo trochę podziałało, wzięłam tylko jeden dzień wolnego w poniedziałek :-)
madziorek30
Dzieki zaraz kukneMadziorek, w dziale porady jest wątek o przeziębieniu, może któraś z rad Ci się przyda. Ja się zresztą dopiero co tam udzielałam z moimi sposobami. Na szczęście ja już wychodzę z choroby, ale gdy byłam w piątek u lekarza i polecił mi tylko naturalne metody, myślałam, że przez miesiąc będzie mi ciekło z nosa i dusił męczący kaszel. Stosowałam czosnek z miodem, syrop z cebuli, napar z imbiru, mnóstwo soku z cytryny, inhalacje na udrożnienie nosa i hallsy na gardło. O dziwo trochę podziałało, wzięłam tylko jeden dzień wolnego w poniedziałek :-)
Madziula 27
Moderatorka
Cherry będzie dobrze !!! Myśl pozytywnie :-)
Madziula 27
Moderatorka
Ruda ja chyba na jabłka i mam obłęd mogłabym co 30min myc zęby nie wiem o co chodzi ale w poprzedniej ciąży tez tak miałam :-) jakie masz zachcianki ?
reklama
M
MartaDiabłaWarta
Gość
ja nie mam szczególnych zachcianek poza tym ze co 2 godz coś muszę zjeść. nie mam smaku na słodycze więc wciagam konkrety. boję się że jak tak dalej pójdzie to będzie gigantyczna matka z gigantycznym dzieckiem