reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mój mąż oszalał kupił 20 kg chałwy :-)

Ann, ja też się relaksuje przy sprzątaniu i gotowaniu :-D tez miło wspominam pierwsza ciaze jak sobie lezalam i nic nie robilam ;-)

Luckychoice, super ze Wam się udało - takie niespodzianki są najlepsze ;-)

reklama
Mmm... chałwę to bym zjadła :-) Madziula, Twój mąż miał dobry pomysł!

U mnie jutro kończy się 5 tydzień i właściwie oprócz braku okresu i bolących piersi nie widzę żadnych nadchodzących objawów ciąży. Może jest szansa na brak mdłości... :-) Jest jakiś tydzień, w którym najczęściej się zaczynają, czy to kwestia bardzo indywidualna?

Luckychoice mogą Cię ominąć mdłości :-) w pierwszej ciąży mdlilo mnie może z 3 dni :-) w drugiej zaczęło się ok 6 tc i trwały do 14 tc :-)

@luckychoice Witaj i gratuluje, czyli udalo sie Wam teraz za pierwszy razem ? Ekstra :)

Ale jestescie aktywne dziewczynki, duzo piszecie, a ja mam tyle rzeczy na głowie ze nie mam czasu nawet siasc na 5 min wiec nawet na forum nie zagladam :)
Dzis w trakcie angielskiego mojej Lilki obskoczylam sklepy i mam zapasy na dłuuugo az lodówka peka :) nachodzi mnie smak na dziwne rzeczy np dzis na hummus i kalarepe w poprzedniej ciazy jadlam same ogorki i kapuste :D a Wy macie juz jakies zachcianki?

Ja nie miałam nigdy zachcianek ;-)

Poziomki a co u ciebie i gromadki, dobrze wszystko?

Witaj luckychioce! Gratulacje
Ząb naprawiony ale ma boleć jeszcze do dwóch dni:-( cóż byle do przodu i oby dzidzia spokojnie rosła:-)

Dzisiaj swiatowy dzien.pizzy a ze dzien święty trzeba swiecic to.objadlam sie tak ze.nie mam sily sie ruszyc :-)

Super film.na Polsacie. Polecam

Maly spi, maz.w pracy to mam chwile dla siebie :-)

reklama
Ruda ja z mężem zrobiliśmy sobie światowy dzień pizzy w niedzielę :-) pojechaliśmy na festwal pizzy do pizza hut i zjadlam chyba 12 kawałków myślała że eksploduje i nie mogę na pizze patrzeć :-)

Do góry