reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Mój mąż oszalał kupił 20 kg chałwy :-)

Ann, ja też się relaksuje przy sprzątaniu i gotowaniu :-D tez miło wspominam pierwsza ciaze jak sobie lezalam i nic nie robilam ;-)

Luckychoice, super ze Wam się udało - takie niespodzianki są najlepsze ;-)

reklama
Mmm... chałwę to bym zjadła :-) Madziula, Twój mąż miał dobry pomysł!

U mnie jutro kończy się 5 tydzień i właściwie oprócz braku okresu i bolących piersi nie widzę żadnych nadchodzących objawów ciąży. Może jest szansa na brak mdłości... :-) Jest jakiś tydzień, w którym najczęściej się zaczynają, czy to kwestia bardzo indywidualna?

Luckychoice mogą Cię ominąć mdłości :-) w pierwszej ciąży mdlilo mnie może z 3 dni :-) w drugiej zaczęło się ok 6 tc i trwały do 14 tc :-)

@luckychoice Witaj i gratuluje, czyli udalo sie Wam teraz za pierwszy razem ? Ekstra :)

Ale jestescie aktywne dziewczynki, duzo piszecie, a ja mam tyle rzeczy na głowie ze nie mam czasu nawet siasc na 5 min wiec nawet na forum nie zagladam :)
Dzis w trakcie angielskiego mojej Lilki obskoczylam sklepy i mam zapasy na dłuuugo az lodówka peka :) nachodzi mnie smak na dziwne rzeczy np dzis na hummus i kalarepe w poprzedniej ciazy jadlam same ogorki i kapuste :D a Wy macie juz jakies zachcianki?

Ja nie miałam nigdy zachcianek ;-)

Poziomki a co u ciebie i gromadki, dobrze wszystko?

Witaj luckychioce! Gratulacje
Ząb naprawiony ale ma boleć jeszcze do dwóch dni:-( cóż byle do przodu i oby dzidzia spokojnie rosła:-)

Dzisiaj swiatowy dzien.pizzy a ze dzien święty trzeba swiecic to.objadlam sie tak ze.nie mam sily sie ruszyc :-)

Super film.na Polsacie. Polecam

Maly spi, maz.w pracy to mam chwile dla siebie :-)

reklama
Ruda ja z mężem zrobiliśmy sobie światowy dzień pizzy w niedzielę :-) pojechaliśmy na festwal pizzy do pizza hut i zjadlam chyba 12 kawałków myślała że eksploduje i nie mogę na pizze patrzeć :-)

Do góry