reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Aria1010 sorryyyyyy :D:D

@tekila85 ja w pierwszej ciąży też liczyłam na bliźniaki, a teraz idąc na pierwsze USG modliłam się żeby nie bliźniaki :laugh2::laugh2:
ale chyba każda tutaj mamusia syneczka potwierdzi że właśnie syneczki są mamusiowe :) i ja się cieszę że będę miała już dwóch :) tylko nie wiem jak ja wytrzymam w przyszłości nie daj boże 3 męskie katary naraz :confused:

reklama
mnie tam płeć obojętna, tak jak aria pisze - byle zdrowe było :)

mam wrażenie że będzie drugi chłopiec. w pierwszej ciąży chcieliśmy dziewczynkę a teraz jakoś ciepło myślimy o drugim chłopcu.

byłam przekonana że bycie mamą chłopca to jakiś hardcore a tu proszę, jakoś naturalnie wyszło i jest super. teraz wręcz zastanawiam się czy dałabym sobie radę z dziewczynką ;) mój chłop to się śmieje że ja od razu muszę wybiegać w przyszłość typu nastolatka i problemy wieku dojrzewania ale tak już mam ;)

Tekila to twój jest niezły z tymi bliźniakami :-) mój przed pierwszym usg siedzi jakiś struty ja do niego co się tak stresujesz a on do mnie żeby tylko jedno było :-)

meg88 wiesz to chyba dlatego, że czekamy na dziecko od 10 lat :-) to chyba dlatego maż chciałby i dwójkę :-)

Ojej nie dziwię mu się. To dopiero będzie wyczekane dziecko! Szacun że wytrwaliscie tyle lat razem w oczekiwaniu na dziecko!

@tekila85 podziwiam Was, tyle lat starań

mam znajomą która starała się 8 lat i właśnie ma termin na wrzesień. ile się napłakałyśmy razem ze szczęścia :) z tym że oni są po 5 in vitro

jednak człowiek nie docenia tego co mu dane, przyjmuje za oczywiste że jest ciąża i tyle.

z drugiej strony mam też znajomą po 40stce, wszystkich możliwych badaniach, in vitro niezliczone i lekarz nie daje jej już szans :( właśnie się zaczęli starać o adopcję, teraz wprost mówi że jej małżeństwo niemal przez to padło, to inny aspekt tej sprawy.

Bułki do hamburgerów- chce chce:tak::tak:
wczoraj wieczorem umierałam znowu z mdłosci- od kilku dni kłade sie spac z mdłosciami.
rano w miare a wieczorem tragedia
siedze w pracy i ziewam;-)

Arla przepis na drozdzowki tez sie przyda- ale maz cie wysciskał co????
myslelismy z mezem o wakacjach- ale dzis znowu zamach- az strach gdziekolwiek podrozowac

bierzemy pod uwage Bułgarie w czerwcu albo Chorwacje - ale ta podroz z brzuchem mnie przeraza
a wy jakie plany wakacyjne?

Wiecie co ja mam bardzo sliny charakter i nigdy się nie złamałam... Dzięki temu nasze małżeństwo nie składało się z jakiś dramatów... przyjmowaliśmy z mężem te tragedie i szliśmy dalej... no taka łaska z góry, że nadal jesteśmy razem:-) :-) :-) :-) i pomyślcie ile w naszym życiu się zmieni... 10 lat bycia w dwójkę swoje robi :-) :-) :-) :-)

@Magda86Poznań nasze plany wakacyjne to remont :( ale na szczęście mamy duży basen więc dupke potaplam przed domem :)

Tekila to naprawde niesamowite że wytrwaliście 10lat! to musi być miłość :)
mam znajomych co po 5 latach starań się rozeszli, a teraz on z nową kobitą 2 dzieci a ona z nowym facetem 3 dzieci hehe

reklama
Później napisze przepis na drożdżówki ;)

Tekila wyrazy szacunku i tym bardziej super ze teraz się udało. Ciesze się normalnie razem z wami :)

Magda no wysciskal :D
No jak dzisiaj wiadomości obejrzałam to sama się przestraszyłam ...

Do góry