reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@Aria1010 sorryyyyyy :D:D

@tekila85 ja w pierwszej ciąży też liczyłam na bliźniaki, a teraz idąc na pierwsze USG modliłam się żeby nie bliźniaki :laugh2::laugh2:
ale chyba każda tutaj mamusia syneczka potwierdzi że właśnie syneczki są mamusiowe :) i ja się cieszę że będę miała już dwóch :) tylko nie wiem jak ja wytrzymam w przyszłości nie daj boże 3 męskie katary naraz :confused:

reklama
mnie tam płeć obojętna, tak jak aria pisze - byle zdrowe było :)

mam wrażenie że będzie drugi chłopiec. w pierwszej ciąży chcieliśmy dziewczynkę a teraz jakoś ciepło myślimy o drugim chłopcu.

byłam przekonana że bycie mamą chłopca to jakiś hardcore a tu proszę, jakoś naturalnie wyszło i jest super. teraz wręcz zastanawiam się czy dałabym sobie radę z dziewczynką ;) mój chłop to się śmieje że ja od razu muszę wybiegać w przyszłość typu nastolatka i problemy wieku dojrzewania ale tak już mam ;)

Tekila to twój jest niezły z tymi bliźniakami :-) mój przed pierwszym usg siedzi jakiś struty ja do niego co się tak stresujesz a on do mnie żeby tylko jedno było :-)

meg88 wiesz to chyba dlatego, że czekamy na dziecko od 10 lat :-) to chyba dlatego maż chciałby i dwójkę :-)

Ojej nie dziwię mu się. To dopiero będzie wyczekane dziecko! Szacun że wytrwaliscie tyle lat razem w oczekiwaniu na dziecko!

@tekila85 podziwiam Was, tyle lat starań

mam znajomą która starała się 8 lat i właśnie ma termin na wrzesień. ile się napłakałyśmy razem ze szczęścia :) z tym że oni są po 5 in vitro

jednak człowiek nie docenia tego co mu dane, przyjmuje za oczywiste że jest ciąża i tyle.

z drugiej strony mam też znajomą po 40stce, wszystkich możliwych badaniach, in vitro niezliczone i lekarz nie daje jej już szans :( właśnie się zaczęli starać o adopcję, teraz wprost mówi że jej małżeństwo niemal przez to padło, to inny aspekt tej sprawy.

Bułki do hamburgerów- chce chce:tak::tak:
wczoraj wieczorem umierałam znowu z mdłosci- od kilku dni kłade sie spac z mdłosciami.
rano w miare a wieczorem tragedia
siedze w pracy i ziewam;-)

Arla przepis na drozdzowki tez sie przyda- ale maz cie wysciskał co????
myslelismy z mezem o wakacjach- ale dzis znowu zamach- az strach gdziekolwiek podrozowac

bierzemy pod uwage Bułgarie w czerwcu albo Chorwacje - ale ta podroz z brzuchem mnie przeraza
a wy jakie plany wakacyjne?

Wiecie co ja mam bardzo sliny charakter i nigdy się nie złamałam... Dzięki temu nasze małżeństwo nie składało się z jakiś dramatów... przyjmowaliśmy z mężem te tragedie i szliśmy dalej... no taka łaska z góry, że nadal jesteśmy razem:-) :-) :-) :-) i pomyślcie ile w naszym życiu się zmieni... 10 lat bycia w dwójkę swoje robi :-) :-) :-) :-)

@Magda86Poznań nasze plany wakacyjne to remont :( ale na szczęście mamy duży basen więc dupke potaplam przed domem :)

Tekila to naprawde niesamowite że wytrwaliście 10lat! to musi być miłość :)
mam znajomych co po 5 latach starań się rozeszli, a teraz on z nową kobitą 2 dzieci a ona z nowym facetem 3 dzieci hehe

reklama
Później napisze przepis na drożdżówki ;)

Tekila wyrazy szacunku i tym bardziej super ze teraz się udało. Ciesze się normalnie razem z wami :)

Magda no wysciskal :D
No jak dzisiaj wiadomości obejrzałam to sama się przestraszyłam ...

Do góry