reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Cherry90 super że beta rośnie :) na pewno będzie dobrze :)
Widzę że Ty też jesteś mamą Maksia i to w podobnym wieku jak mój.

Ja z objawów mam czasami mdłości, ale chętnie je oddam jakby któraś chciała.

I spać by mogła całyyyyyyy dzień !!

reklama
Cherry, to trzymam kciuki za jutro :-) Daj koniecznie znać jak będziesz miała wynik :yes: Ja pewnie będę miała wyniki na 13 niby na cito a i tak trzeba długo czekać :unsure:

Witajcie! :-)

Z radością przyłączam się do Waszego wątku mam październikowych. W tłusty czwartek, oprócz zjedzenia 4 pączków, zrobiłam po południu test i praktycznie od razu pojawiły się 2 kreski. Następnego dnia rano powtórzylam i nawet nie zdążyłam testu odłożyć, już były obie kreseczki. To moja pierwsza ciąża, pobolewał mnie brzuch, więc spanikowana następnego dnia poleciałam do gina. Było widać pęcherzyk na usg! To był 4 tydzień 2 dzień. Teraz pozostaje mi czekać na następną wizytę. I zaglądać tu do Was :-)

Witaj luckychoice :) opowiedz więcej o sobie, jak długo się staraliście? Na kiedy wypada termin?
Ja siedzę w domu i kombinuje co tu mogę jeszcze porobić, posprzątałam, zrobiłam obiad, pooglądałam co tylko można ;P a jeszcze ponad 2 godziny muszę sobie zagospodarować do powrotu męża z pracy ;)

luckychoice witaj :)

ewelinka jak Ci się nudzisz to zawsze możesz wpaść do mnie i ugotować obiad :laugh2: ciekawe kiedy ja doczekam dni kiedy będę musiała sobie czas zagospodarować :)

a ja jeszcze pół godzinki i koniec pracy !!

Cheery90 świetne wiadomości ;)

Madziula 27 u mnie to chyba wszystkie jakie możliwe ;p mdłości na okrągło, bolące piersi, zgaga, senność, więc u każdego inaczej ;) A martwić się nie masz czym bo moja siostra nie miała żadnych objawów i urodziła cudnego chłopca ;D

Mom-to-be wiem co czujesz właśnie wróciłam od endokrynologa godzinę przesiedziałam w poczekalni ;/

luckychoice witamy ! Brzuchem się nie przejmuj to normalne, że pobolewa ;) Kiedy masz następną wizytę ?

Bbubbka dzięki wielkie za pocieszenie - doszukuje się objawów bo przy Martynce nie bolały mnie piersi przy drugiej bardzo bolały a teraz nie bolą :-( zwariować idzie z tymi objawami .

Luckychhoice witaj :-) brzuch moze Cię pobolewac i to dość długo bynajmniej u mnie tak było ;-)

Ewelinka ale masz dużo czasu :-) Tez chciałabym mieć na wszystko czas ;-)

Mom to be i jak u dentysty, ząb naprawiony?

Luckychoice witaj, gratuluję ciąży :-)
Dobrze ze jesteś :-) kiedy termin wypada :-)

Ewelinka ja polozylam spać młodego zrobiłam obiad i teraz piszę do was. Musi być relaks hehe a nie tylko sprzątanie i gotowanie ;-)

Neilaaa też się zastanawiam kiedy będę się nudzić. Pamiętam czasy pierwszej ciąży jak godzinami lezalam i seriale na komputerze oglądałam. Ah jakie to było blogiem lenistwo, w drugiej ciąży już tak nie ma. Więc jak któraś w pierwszej ciąży to niech korzysta ;-)

reklama
Dziękuję za miłe powitanie :-)

Ewelinka, w zeszłym roku staraliśmy się 4-5 miesięcy tak na luzie, nie zawsze we właściwym czasie mieliśmy okazję itp., ale zawsze liczyliśmy na to, że może się uda ;-) I nic się nie udawało, więc zmieniliśmy kolejność planów życiowych i te ciążowe musieliśmy odstawić. Teraz zaczęliśmy od nowego roku. Jak na początku lutego spóźnial mi się okres o 4 dni (zwykle mam jak w zegarku), to stwierdziłam bez większego entuzjazmu, że sprawdzę. Mąż przyznał mi się po fakcie, że spisał już te próby od razu na straty, ponieważ przy wcześniejszych staraniach zawsze bardzo chciałam robić testy i już wielokrotnie widzieliśmy jedną kreseczkę. I zaskoczenie! ;-)

Bbubbka, następną wizytę mam 18.02, mam już przyjść z wynikami.

Ann, termin mam na razie tylko taki z aplikacji na 11.10 :-)

Do góry