reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cherry90 super że beta rośnie :) na pewno będzie dobrze :)
Widzę że Ty też jesteś mamą Maksia i to w podobnym wieku jak mój.

Ja z objawów mam czasami mdłości, ale chętnie je oddam jakby któraś chciała.

I spać by mogła całyyyyyyy dzień !!

reklama
Cherry, to trzymam kciuki za jutro :-) Daj koniecznie znać jak będziesz miała wynik :yes: Ja pewnie będę miała wyniki na 13 niby na cito a i tak trzeba długo czekać :unsure:

Witajcie! :-)

Z radością przyłączam się do Waszego wątku mam październikowych. W tłusty czwartek, oprócz zjedzenia 4 pączków, zrobiłam po południu test i praktycznie od razu pojawiły się 2 kreski. Następnego dnia rano powtórzylam i nawet nie zdążyłam testu odłożyć, już były obie kreseczki. To moja pierwsza ciąża, pobolewał mnie brzuch, więc spanikowana następnego dnia poleciałam do gina. Było widać pęcherzyk na usg! To był 4 tydzień 2 dzień. Teraz pozostaje mi czekać na następną wizytę. I zaglądać tu do Was :-)

Witaj luckychoice :) opowiedz więcej o sobie, jak długo się staraliście? Na kiedy wypada termin?
Ja siedzę w domu i kombinuje co tu mogę jeszcze porobić, posprzątałam, zrobiłam obiad, pooglądałam co tylko można ;P a jeszcze ponad 2 godziny muszę sobie zagospodarować do powrotu męża z pracy ;)

luckychoice witaj :)

ewelinka jak Ci się nudzisz to zawsze możesz wpaść do mnie i ugotować obiad :laugh2: ciekawe kiedy ja doczekam dni kiedy będę musiała sobie czas zagospodarować :)

a ja jeszcze pół godzinki i koniec pracy !!

Cheery90 świetne wiadomości ;)

Madziula 27 u mnie to chyba wszystkie jakie możliwe ;p mdłości na okrągło, bolące piersi, zgaga, senność, więc u każdego inaczej ;) A martwić się nie masz czym bo moja siostra nie miała żadnych objawów i urodziła cudnego chłopca ;D

Mom-to-be wiem co czujesz właśnie wróciłam od endokrynologa godzinę przesiedziałam w poczekalni ;/

luckychoice witamy ! Brzuchem się nie przejmuj to normalne, że pobolewa ;) Kiedy masz następną wizytę ?

Bbubbka dzięki wielkie za pocieszenie - doszukuje się objawów bo przy Martynce nie bolały mnie piersi przy drugiej bardzo bolały a teraz nie bolą :-( zwariować idzie z tymi objawami .

Luckychhoice witaj :-) brzuch moze Cię pobolewac i to dość długo bynajmniej u mnie tak było ;-)

Ewelinka ale masz dużo czasu :-) Tez chciałabym mieć na wszystko czas ;-)

Mom to be i jak u dentysty, ząb naprawiony?

Luckychoice witaj, gratuluję ciąży :-)
Dobrze ze jesteś :-) kiedy termin wypada :-)

Ewelinka ja polozylam spać młodego zrobiłam obiad i teraz piszę do was. Musi być relaks hehe a nie tylko sprzątanie i gotowanie ;-)

Neilaaa też się zastanawiam kiedy będę się nudzić. Pamiętam czasy pierwszej ciąży jak godzinami lezalam i seriale na komputerze oglądałam. Ah jakie to było blogiem lenistwo, w drugiej ciąży już tak nie ma. Więc jak któraś w pierwszej ciąży to niech korzysta ;-)

reklama
Dziękuję za miłe powitanie :-)

Ewelinka, w zeszłym roku staraliśmy się 4-5 miesięcy tak na luzie, nie zawsze we właściwym czasie mieliśmy okazję itp., ale zawsze liczyliśmy na to, że może się uda ;-) I nic się nie udawało, więc zmieniliśmy kolejność planów życiowych i te ciążowe musieliśmy odstawić. Teraz zaczęliśmy od nowego roku. Jak na początku lutego spóźnial mi się okres o 4 dni (zwykle mam jak w zegarku), to stwierdziłam bez większego entuzjazmu, że sprawdzę. Mąż przyznał mi się po fakcie, że spisał już te próby od razu na straty, ponieważ przy wcześniejszych staraniach zawsze bardzo chciałam robić testy i już wielokrotnie widzieliśmy jedną kreseczkę. I zaskoczenie! ;-)

Bbubbka, następną wizytę mam 18.02, mam już przyjść z wynikami.

Ann, termin mam na razie tylko taki z aplikacji na 11.10 :-)

Do góry