reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Paulina rzeczywiscie ciężki przypadek Ci się trafił :-) szczerze nie wyobrażam sobie żeby Martynka wstawala o 7 pewnie musiałabym w dzień podpiąć się pod kroplowke z kofeiny :-D Jak w dzień zasnie to idzie spać o 22-22:30 jak nie to spi o 21 :-)

Ann mi strasznie brakuje drzemek Martynki jak miała ok 24 mc przestała spać w południe i tak zostało do teraz czasami padnie ze zmęczenia o 17 i spi do 19 a później jest sajgon i bawimy się do polnocy :-)

reklama
Madziula a nie będzie szła do Przedszkola bo ona ma 2,5 to już może czas. To wtedy i tak będzie musiała wcześniej wstać. A tan się wyszaleje to może wtedy w domu się przespi trochę.

Ja zaczynam myśleć o przedszkolu dla młodego na dwa latka. Mam nadzieję że miejsce się u nas znajdzie bo mamy w miasteczku tylko jeden kindrgarten. W poniedziałek idziemy do opytac.

Dziewczynki poczytam was wieczorkiem ale chcę wam napisać że nie mogłam wytrzymać i robiłam Dziś betę. Wczorajszy wynik 49 dzisiejszy 69 ohhhh ahhhhh

Cherry super !!!:tak: Jutro też idziesz ?? Ja już jutra nie mogę się doczekać :-)

Jakie macie objawy ciąży ?? Bolą Was piersi - mnie nie i nie wiem czy mam się martwić :sorry2:

A ja siedzę w poczekalni u dentysty. 35 minut opóźnienia i nie wiem kiedy wejdę. Umieram z nudy i z głodu

reklama
Madzia tak jutro też idę ostatni raz i potem na Przyszły tydzień pójdę do lekarza. U mnie spanie wygląda tak no mój synek jiz duy chłopak ale sen jest największym wrogiem więc zmuszać go żeby się położył o 21 czytam mu zawsze bajkę zazwyczaj jedna jego ulubiona i już zygal.nią bo znam na pamięć i śpi mi to po7 bo tak Trzeba wstać do przedszkola w weekendy pośpi nawet do 09

Do góry