reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A ja Wam smaka narobie ;) po wczorajszych przebojach mój pojechał mi po coś lekkiego i tadam ;)

Załączniki

• 1458400895352.jpg
    1458400895352.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Patka, udanej imprezy i smacznego :)
Persea, Ann, dlatego tez szanuje wybory innych :) ile matek, tyle metod i wcale nie musi to oznaczac, ze jedna jest lepsza czy gorsza. Peace :)
Aria, Ty juz pewnie ponad podlga fruwasz z radosci :)

Powiem Wam, ze tez zawsze chcialam przynajmniej 2 dzieciakow. Na to drugie musialam troche poczekac, z takich a nie innych powodow. Roznica wieku jest spora, ale wkoncu bedzie drugie :) Cora jak sie dowiedziala, to powiedziala " no nareszcie" :)

Bellina jak juz nie bedziesz mogla tego dokonczyc, to na pewno chetni sie znajda :-) nie krepuj sie zostawic :p

Hej Laski! <3 Dawno mnie tutaj nie było ale jak raz czy drugi zerknęłam i były smutne wieści to nie chciałam czytać żeby się nie denerwować :(
U nas wszystko dobrze, mieliśmy w pon USG i nasz skarbek ma już 2,2 cm <3 i pięknie bijące serduszko. Z powodu pracy stojącej jestem już na L4. Termin nam się przesunął na 20 października. Byłam pewna, że tak będzie bo mam później owulację. I zamiast 11 tyg mamy 10 :)
A co u Was? Jak maluszki?
ściskam mocno! :*

Dziewczyny, pokaze Wam jeszcze, jak zakonunikowalismy mojej corce, ze jestem w ciazy. Zrobilismy to w 7 tyg, poniewaz Kylie jest juz duza i zauwazyla, ze zle sie czuje i jakas inna jestem i sie dziecko zmartwilo.
Zamowilismy wiec balona, na ktorym bylo napisane "bede starsza siostra" :)
f30a53e0e902358505e36ee63589385b.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Swietny pomysl i sliczna cora! To ze siedze z corka to nie do konca moj wybor. W zasadzie to mi to nie przeszkadza bardzo ale chcialabym z dwa razy w tygodniu wyjsc na kilka godzin sama. Zwyczajnie zrzucić ciężar odpowiedzialnosci za nia na kogos innego. I pochwale sie wam, ze juz zorganizowałam nianie. Zobaczymy jak to bedzie. Ale maz nic nie wie to csiiii...

reklama
Dziewczyny, bardzo dziekuje za mile slowa, takze w imieniu corci :)
Persea, to prawda, ze nie wszystko jest naszym wyborem. Powodzenia z niania! I mezem hihi

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry