reklama
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Patka, udanej imprezy i smacznego
Persea, Ann, dlatego tez szanuje wybory innych ile matek, tyle metod i wcale nie musi to oznaczac, ze jedna jest lepsza czy gorsza. Peace
Aria, Ty juz pewnie ponad podlga fruwasz z radosci
Powiem Wam, ze tez zawsze chcialam przynajmniej 2 dzieciakow. Na to drugie musialam troche poczekac, z takich a nie innych powodow. Roznica wieku jest spora, ale wkoncu bedzie drugie Cora jak sie dowiedziala, to powiedziala " no nareszcie"
Persea, Ann, dlatego tez szanuje wybory innych ile matek, tyle metod i wcale nie musi to oznaczac, ze jedna jest lepsza czy gorsza. Peace
Aria, Ty juz pewnie ponad podlga fruwasz z radosci
Powiem Wam, ze tez zawsze chcialam przynajmniej 2 dzieciakow. Na to drugie musialam troche poczekac, z takich a nie innych powodow. Roznica wieku jest spora, ale wkoncu bedzie drugie Cora jak sie dowiedziala, to powiedziala " no nareszcie"
Hej Laski! <3 Dawno mnie tutaj nie było ale jak raz czy drugi zerknęłam i były smutne wieści to nie chciałam czytać żeby się nie denerwować
U nas wszystko dobrze, mieliśmy w pon USG i nasz skarbek ma już 2,2 cm <3 i pięknie bijące serduszko. Z powodu pracy stojącej jestem już na L4. Termin nam się przesunął na 20 października. Byłam pewna, że tak będzie bo mam później owulację. I zamiast 11 tyg mamy 10
A co u Was? Jak maluszki?
ściskam mocno! :*
U nas wszystko dobrze, mieliśmy w pon USG i nasz skarbek ma już 2,2 cm <3 i pięknie bijące serduszko. Z powodu pracy stojącej jestem już na L4. Termin nam się przesunął na 20 października. Byłam pewna, że tak będzie bo mam później owulację. I zamiast 11 tyg mamy 10
A co u Was? Jak maluszki?
ściskam mocno! :*
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, pokaze Wam jeszcze, jak zakonunikowalismy mojej corce, ze jestem w ciazy. Zrobilismy to w 7 tyg, poniewaz Kylie jest juz duza i zauwazyla, ze zle sie czuje i jakas inna jestem i sie dziecko zmartwilo.
Zamowilismy wiec balona, na ktorym bylo napisane "bede starsza siostra"
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zamowilismy wiec balona, na ktorym bylo napisane "bede starsza siostra"
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
PerseaNigra
Fanka BB :)
Swietny pomysl i sliczna cora! To ze siedze z corka to nie do konca moj wybor. W zasadzie to mi to nie przeszkadza bardzo ale chcialabym z dwa razy w tygodniu wyjsc na kilka godzin sama. Zwyczajnie zrzucić ciężar odpowiedzialnosci za nia na kogos innego. I pochwale sie wam, ze juz zorganizowałam nianie. Zobaczymy jak to bedzie. Ale maz nic nie wie to csiiii...
reklama