reklama
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Aan, Ja w tamtych rejonach bede w wielkanoc, tzn tak mniejwiecej. Przy granicy z luxemburgiem, w Trier A we Francji przy niemieckiej granicy w Forbach mam rodzine. Swiat jest maly
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
PerseaNigra
Fanka BB :)
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalam Jezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.
oooo to się w życiu działo Ja rzadko wystawiam nos poza bliską okolicę
Mieszkam na wsi 20 km od Częstochowy. Przeprowadziłam się tu z miasta dwa lata temu. Moja córka to już rodowity wieśniakPersea a gdzie ty mieszkasz?
Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
Organizuj, bo nieszczęśliwa matka to nieszczęśliwe dzieci. U mnie jest naprawdę lipa z możliwościami ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ja też 32 w tym rokuAnn, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu? A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3
Ann to wędzony łosoś
Liv super pomysł
Moje dziecko coś zakatarzone dziś i ze stanem podgorączkowym... skutek: cały dzień na cycu. Zaraz mi opadną.
A jak mowa o kotletach, to mój mógłby jeść codziennie ale z kurczaka
Karmisz półtoraroczne dziecię. Moje ma mniej a chyba bym się zastrzeliła gdyby jeszcze ciągnęła. Podziwiam i współczuję
papcia
Mamunia Lenuśki
Witam sie i ja Wieczorową porą prosto z wanny.
Musze wam powiedzieć ze takiego m jak mój to ze świeczką szukać sam dzis wszystko ogarnął zakupy pranie sprzatanie zmiany pościeli i firan pomycie okien zrobienie obiadu kolacji ba nawet pierwszy raz w życiu ciasto dzis upiekł. Na jutro juz zaplanował mycie lodówki i jakies tam pierdoły chyba sie przejął chłopak. A mnie az nosilo jak patrzylam jak pomiata na ścierze bo nie lubie leżeć. Ale tak czy siak od 15 odplynełam. Coś mi sie wydaje że po dupku tak mi.sie zrobiło bo juz nie bylam taka śpiąca.
@takaja piękne sąsiadki też mi.sie taki marzą ale tylko.z 1 strony domu z drugiej ma być morze może na starość sie ziści.
@LIV piękna córcia
@aria spakowana?
@Persea ja mam w rodzinie laski co do 4 i 5 lat karmiły to jest dopiero masakra
@bellina zdrówka dla malucha moja też coś pokasływać zaczeła i narzekała na gardło ale mam nadzieje że inhalacje pomogą. A do tego taka ją po czymś wysypało że wygląda jakby ją cos poparzyło
A za te kotlety to was udusze teraz mi.sie zamarzyły takie z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i młodą zieloną kapustką echhh m już karkówke na jutro uszykował
Aha miałam pytać laski co chodza na NFZ dostałyscie skierowanie na toxoplazmoze?
Bo ide w srode na nfz i sie boje ze mi nie wypisze
Musze wam powiedzieć ze takiego m jak mój to ze świeczką szukać sam dzis wszystko ogarnął zakupy pranie sprzatanie zmiany pościeli i firan pomycie okien zrobienie obiadu kolacji ba nawet pierwszy raz w życiu ciasto dzis upiekł. Na jutro juz zaplanował mycie lodówki i jakies tam pierdoły chyba sie przejął chłopak. A mnie az nosilo jak patrzylam jak pomiata na ścierze bo nie lubie leżeć. Ale tak czy siak od 15 odplynełam. Coś mi sie wydaje że po dupku tak mi.sie zrobiło bo juz nie bylam taka śpiąca.
@takaja piękne sąsiadki też mi.sie taki marzą ale tylko.z 1 strony domu z drugiej ma być morze może na starość sie ziści.
@LIV piękna córcia
@aria spakowana?
@Persea ja mam w rodzinie laski co do 4 i 5 lat karmiły to jest dopiero masakra
@bellina zdrówka dla malucha moja też coś pokasływać zaczeła i narzekała na gardło ale mam nadzieje że inhalacje pomogą. A do tego taka ją po czymś wysypało że wygląda jakby ją cos poparzyło
A za te kotlety to was udusze teraz mi.sie zamarzyły takie z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i młodą zieloną kapustką echhh m już karkówke na jutro uszykował
Aha miałam pytać laski co chodza na NFZ dostałyscie skierowanie na toxoplazmoze?
Bo ide w srode na nfz i sie boje ze mi nie wypisze
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja chodzę na NFZ i już mam toxo zrobione
Wiem, że dziewczyny karmią długo. U nas w mieście jest nawet taki ewenement, co się chwali, że 7 letnią córkę karmi. Byłam u niej na chustonoszeniu ale jeszcze nie wiedziałam, że się tak bawi Swoją drogą mojej córki nie dała rady zamotać.
Wiem, że dziewczyny karmią długo. U nas w mieście jest nawet taki ewenement, co się chwali, że 7 letnią córkę karmi. Byłam u niej na chustonoszeniu ale jeszcze nie wiedziałam, że się tak bawi Swoją drogą mojej córki nie dała rady zamotać.
reklama