reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pat_ka udanej imprezy :)

Neila ale fajny mruczuś :)

Taka_ja demerwujące nad ranem,ale za to jakie piękne sąsiadki.

Możecie się śmiać i pukać w czoło,ale ja jeszcze jakieś dwa lata temu czułam,że jakbym miała mieć rodzeństwo dla Julci to tak jak bym ją zdradziła.. :/

Liv no nie przesadzaj linczu żadnego nie było. Jedynie grzecznie odmowilysmy komentarza ;-)
Masz prawo mieć swoje zdanie.
Po prostu inaczej do tego tematu podchodzą mamy które bardzo długo starają się o dzieci.
Tak mi się wydaje.

Neilaaa jaki uroczy kocurek

U mnie też już po mdlosciach na szczęście. Mogę już normalnie jeść śniadania

Aria kiedy wyjazd?

Pat_ka chyba ty okien nie mylas? :-o

O nie też nie chciałam nigdy jedynka. Mam dużą rodzinę i o takiej też marzę. Więc nie chcemy poprzestać ba dwójce. Marzy mi się trójka do trzydziestki ;-) i byłoby super spełnienie. Ale to pogadamy jak dwójka będzie czy się cis nie zmieni hehe

reklama
Neilaa a pomysl, że te mohery, jak je nazwałas tłuką kotlety dla swoich wnuków ;-) mi od razu złość przechodzi hehe

Dzień piękny, młody wstal i lecimy dalej w swiat.

Do góry