reklama
Natusia16
Fanka BB :)
Pat_ka udanej imprezy
Neila ale fajny mruczuś
Taka_ja demerwujące nad ranem,ale za to jakie piękne sąsiadki.
Możecie się śmiać i pukać w czoło,ale ja jeszcze jakieś dwa lata temu czułam,że jakbym miała mieć rodzeństwo dla Julci to tak jak bym ją zdradziła.. :/
Neila ale fajny mruczuś
Taka_ja demerwujące nad ranem,ale za to jakie piękne sąsiadki.
Możecie się śmiać i pukać w czoło,ale ja jeszcze jakieś dwa lata temu czułam,że jakbym miała mieć rodzeństwo dla Julci to tak jak bym ją zdradziła.. :/
PerseaNigra
Natusia mialam niedawno takie same mysli wzgledem drugiego dziecka ale jak przemyślałam moja sytuacje, z perspektywy jedynaczki, to wiem ze nie chce tego zrobic mojej corce
Ann_
Liv no nie przesadzaj linczu żadnego nie było. Jedynie grzecznie odmowilysmy komentarza ;-)
Masz prawo mieć swoje zdanie.
Po prostu inaczej do tego tematu podchodzą mamy które bardzo długo starają się o dzieci.
Tak mi się wydaje.
Neilaaa jaki uroczy kocurek
U mnie też już po mdlosciach na szczęście. Mogę już normalnie jeść śniadania
Aria kiedy wyjazd?
Pat_ka chyba ty okien nie mylas? :-o
O nie też nie chciałam nigdy jedynka. Mam dużą rodzinę i o takiej też marzę. Więc nie chcemy poprzestać ba dwójce. Marzy mi się trójka do trzydziestki ;-) i byłoby super spełnienie. Ale to pogadamy jak dwójka będzie czy się cis nie zmieni hehe
Masz prawo mieć swoje zdanie.
Po prostu inaczej do tego tematu podchodzą mamy które bardzo długo starają się o dzieci.
Tak mi się wydaje.
Neilaaa jaki uroczy kocurek
U mnie też już po mdlosciach na szczęście. Mogę już normalnie jeść śniadania
Aria kiedy wyjazd?
Pat_ka chyba ty okien nie mylas? :-o
O nie też nie chciałam nigdy jedynka. Mam dużą rodzinę i o takiej też marzę. Więc nie chcemy poprzestać ba dwójce. Marzy mi się trójka do trzydziestki ;-) i byłoby super spełnienie. Ale to pogadamy jak dwójka będzie czy się cis nie zmieni hehe
PerseaNigra
Ja pisalam do Liv ale mi zeżarło posta ;( u nas jest troche inaczej niz w Holandii. Opieka nad dzieckiem bardzo droga a zarobki marne. Babcie tyraja prawie do smierci i ciezko jakos mądrze to zorganizowac.
neilaaa
@Taka_ja ja chcę mieć takie sąsiadki ale póki co mam dwa mohery które o 8.30 w sobotę i niedzielę tłuką kotlety.
@Natusia16 ja też tak miałam, kiedyś byłam pewna ze nie umiałabym podzielić miłości na dwoje dzieci.
@Natusia16 ja też tak miałam, kiedyś byłam pewna ze nie umiałabym podzielić miłości na dwoje dzieci.
Magda86Poznań
Patka cherry ann tekila i jak byl jeszcze ktos _ wooooowww jakie laski :-) :-) :-) :-)
reklama