reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Dzieki, bede informować na biezaco dzis mam lepszy humor bo spi od 16 Liv skad ta Holandia u ciebie jesli wolno spytac? Znałaś język czy na miejscu sie nauczyłaś?
neilaaa
PerseaNigra
Hehe u nas w domu tez co tydzien kotlety w niedziele, jakby to jakis rarytas byl. A tłuką pewnie rano zeby miec przygotowane na"po kosciele" :]
neilaaa
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalam Jezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.
stonka84
Aktywna w BB
U mnie w niedziele też zawsze schabowe przynajmniej dla męża, on to by mógł co drugi dzień jeść je na obiad
Ann_
Persea a gdzie ty mieszkasz?
Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.
Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje trochę ost dosyć mam kuraka a tuńczyk chętnie.
Liv ale super pomysł i jaka śliczna córcia :-) No skarb ;-)
Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.
Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz
Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.
Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje trochę ost dosyć mam kuraka a tuńczyk chętnie.
Liv ale super pomysł i jaka śliczna córcia :-) No skarb ;-)
Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.
Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Ann, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu? A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama