reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalam ;) Jezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.

Persea a gdzie ty mieszkasz?

Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.

Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje :-D trochę ost dosyć mam kuraka a tuńczyk chętnie.

Liv ale super pomysł :-D i jaka śliczna córcia :-) No skarb ;-)

Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.

O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.

Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz :p

Ann, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu? ;) A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety :) kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ann to wędzony łosoś ;)

Liv super pomysł :)

Moje dziecko coś zakatarzone dziś i ze stanem podgorączkowym... skutek: cały dzień na cycu. Zaraz mi opadną.
A jak mowa o kotletach, to mój mógłby jeść codziennie ale z kurczaka :p

Do góry