reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalam ;) Jezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.

Persea a gdzie ty mieszkasz?

Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.

Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje :-D trochę ost dosyć mam kuraka a tuńczyk chętnie.

Liv ale super pomysł :-D i jaka śliczna córcia :-) No skarb ;-)

Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.

O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.

Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz :p

Ann, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu? ;) A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety :) kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ann to wędzony łosoś ;)

Liv super pomysł :)

Moje dziecko coś zakatarzone dziś i ze stanem podgorączkowym... skutek: cały dzień na cycu. Zaraz mi opadną.
A jak mowa o kotletach, to mój mógłby jeść codziennie ale z kurczaka :p

Do góry