reklama
neilaaa
Fanka BB :)
stonka84
Aktywna w BB
Ja też nie moge narzekać objawy bo tylko czasem mdłości mnie łapią a z kibelkiem przytulałam się tylko dwa razy. Dobrze ze nie jest t3 objawy nie są dziedxiczn3 bo boja mama tak wymiotowała że aż do szpitala musiała iść
luckychoice
Fanka BB :)
Przyłączam się do sobotnich leniuchów. U mnie poranek trochę inny niż w ciągu tygodnia pracy, po pierwszych wymiotach nad ranem mogłam jeszcze się zdrzemnąć, za co później dzień powitał mnie kolejnymi. Po śniadaniu szybko ogarnęliśmy dom, a teraz wypoczywamy u rodziny. Jak to dobrze, jak samemu nie trzeba robić obiadu
Taka_ja, teraz już wiem, o co Ci chodziło wcześniej, jak napisałaś jakiś czas temu w poście, że ktoś się drze. Myślałam, że masz jakiś szalonych sąsiadów, ale teraz już widzę jakie to sąsiedztwo
Neilaaa, ale słodziak!
Nie chcę nic czytać o mdłościach do 18t Ja mam taki plan jak PerseaNigra, mdłości przechodzą wraz z I trymestrem i koniec kropka
Aria, jak tylko tydzień z ukochanym, to faktycznie musicie się sobą porządnie nacieszyć
Taka_ja, teraz już wiem, o co Ci chodziło wcześniej, jak napisałaś jakiś czas temu w poście, że ktoś się drze. Myślałam, że masz jakiś szalonych sąsiadów, ale teraz już widzę jakie to sąsiedztwo
Neilaaa, ale słodziak!
Nie chcę nic czytać o mdłościach do 18t Ja mam taki plan jak PerseaNigra, mdłości przechodzą wraz z I trymestrem i koniec kropka
Aria, jak tylko tydzień z ukochanym, to faktycznie musicie się sobą porządnie nacieszyć
Ale musze się podzielić nim z synem
Idę dalej sprzątać ... I powoli szykuje rzeczy do spakowania. A później do sklepu po coś słodkiego bi mnie ostatnio ciągnie na słodycze. .. ale staram się studzic akurat te zapędy żeby później nie płakać.
Także po sprzątaniu i zakupieniu pyszności siadam przed lapka dokończyć listę
Idę dalej sprzątać ... I powoli szykuje rzeczy do spakowania. A później do sklepu po coś słodkiego bi mnie ostatnio ciągnie na słodycze. .. ale staram się studzic akurat te zapędy żeby później nie płakać.
Także po sprzątaniu i zakupieniu pyszności siadam przed lapka dokończyć listę
reklama