reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

taka ja, ja chętnie na jakiś czas - najlepiej na całe wakacje- tez bym się na wieś wyniosła. W mieście w życiu człowiek na nie odpocznie :)

Sorry dziewczyny za marudzenie z rana, ale hormony mną zawładnęły dzisiaj.

A oprócz tego moja córka, któryś dzień z rzędu słucha na pętli na cały regulator gangam style i tańczy w pokoju :oo:

reklama
Larka taak bo przecież "siedzenie" w domu z dzieckiem to sielanka i wieczne leniuchowanie ;-) powie to każdy kto tak nie spędza czasu :-o

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Rzadko narzekam i nie lubie sie skarżyć ale przez te hormony ciążowe to wszystko podwójnie odczuwam. Nie wiem czemu Ania tak malo spi ;( wcześniej spala do 11
Moze za malo je ostatnio. Wiecie u nas jedyna rozrywka to pole z kurami. Do miasta mam 20 km. I tak jeździmy prawie codziennie. Ale jak nie jedziemy... dobra pomarudzilam; ) słonecznego dnia życzę: )

A to ze wychowawcze I maciezynskie nazywa sie urlopem musial wymyslec jakis facet :-) zadna kobieta nie nazwalaby tego urlopem

My długo zastanawialiśmy się nad drugim dzieckiem i tyle czasu minęło( ze fajnie już mam było tyle czasu dla siebie) 9 lat mój synek będzie.miał w maju. I postanowiliśmy iść na całość co bedzoe to bedzie bo wiek nas juz goni. I tak oto 8t. Synek w prawdzie jeszcze nie wie ale za niedługo się dowie.

Dzien dobry :)
Ja juz sie nie bede wypowiadac na temat zamkniecia sie w domu z dzieckiem, bo zostane ponownie zlinczowana ;) Uwazam poprostu, ze nie jest to zdrowe ani dla dziecka ani dla matki. Trzeba znalezc zdrowy balans :) Ponadto z calego serca szanuje kazdego indywidualny wybor :)

Taka_ja, ale masz fajne budziki :) Ale zazdraszczam widoku z okna. Rozmarzylam sie.

A co do drugiego dziecka, maja cora w tym roku skonczy 10 lat, wiec ja sie czuje jak pierworodka haha. I wszystko od nowa musze kupowac, bo duzo rzeczy po Kylie sprzedalam. Mam jeszcze 4 pudla ubranek od 0 do 3 latek(takich co jeszcze jak nowe sa), ale jak chlopak bedzie, to nic mi po nich ;)

U mnie tez poranek na szmacie. Robert sprzata ogrodek po zimie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć z rana...Tzn wiem, że południe już ale dopiero mogłam wstać z łóżka..za dwie godziny muszę jechać na walne zebranie i je poprowadzić a ja czuje się jak zwłoki....nie wiem czy jestem wstanie zejść do auta bez wpadki po drodze... ja już chce ten 12tc żeby te mdłości sobie poszły w las....

reklama
Do góry