reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ewelinka spokojnie 15 min to dużo czasu :-) Mój ginekolog robi USG w 10 min max wszystko wyjaśnia w ostatniej ciąży jak okazało się ze przyziernosc karkowa jest zawyzona mialam dłużej robione usg.

Dzisiaj w ddtvn o kobietach które palą w ciazy, któraś z Was właśnie pytała o palenie w ciazy, więc może macie ochotę pooglądać ;-)

reklama
@Madziula 27 ja brałam juz buscopan w pierwszej ciąży. .. zresztą jak w 7 Mc leżałam w szpitalu bo synusia wi się świat chciało zobaczyć to tam też właśnie buscopan mi podawali.
To lek rozkurczowy jak nospa. ... na mnie osobiście nosa nigdy nie działała wiec się nawet ciesze ze gin kazała inne brać. Poza tym są takie maluskie i łatwe do polkniecia;)

Ewelinka Ty jesteś z Lublina? Pierwsza ciążę prowadziłam e Lublinie.

Dziewczyny u nas masakra. Byliśmy na etapie finalizacji kredytu i z winy pracownika baku, przegapil terminy. Bank się wycofał z kredytu. Zapłaciliśmy prowizje, podpisaliśmy akt notarialny a mamy zabrany kredyt. Nasz doradca mówi ze nigdy mu się to nie zdążyło w karierze. Poszły skargi. Odwołania ale nie wiadomo czy to nie skończy się w sądzie.

Aria, a ten buscopan można kupić normalnie czy jest na receptę ??

Paulina i co nic się kompletnie nie da zrobić ??? Przecież to nie Wasza wina . Przykro mi ze tak mało kompetentne osoby pracują w bankach .

dziewczyny mam problem z paznokciami. Myślę o wcieraniu odżywki herba studio balsam do paznokci 2x5. Myślicie, że nie zaszkodzi taki skład?

Składniki aktywne:

Wosk pszczeli, ekstrakt z kopru , skrzypu i ostropestu, olej rycynowy, oliwa, D-pantenol, aminokwasy keratyny, witamina C, witamina E, ß-karoten

Składniki INCI:

Aqua, Petrolatum, Cera alba, Ricinus Communis oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glikol, Polyglyceryl-3-Distearate, Gliceryl Stearate, Olea Europaea oil, Cetyl Alcohol, Equisetum arvense & Anethum Graveolens & Silybum Marianum extract , Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Cholesterol, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Geraniol, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellal, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone., Perfume

Madziula pan z banku walczy o nowy kredyt. Od wczoraj go załatwia, liczy ze dziś dostaniemy. No ale drugi raz opłaty okolokredytowe, nie wiadomo co z notariuszem. Ogólnie jak się nie uda to sąd

reklama
Paulina to trzymam kciuki żeby jednak mimo wszystko się udało :-) i obyło się bez sądu.

Bulisia myślę że nie zaszkodzi :-) Robienie hybrydy nie szkodzi to dlaczego miałaby zaszkodzić odżywka ;-)

Do góry