reklama
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
ewelinka10425
Fanka BB :)
Tak jestem z Lublina, a musiałam zmienić lekarza ze względów finansowych. Pisałam kiedyś że wykupilam pakiet w luxmedzie ale okazało się że mój lekarz nie ma podpisanej umowy z PZU i nie mogę do niego za darmo z pakietu chodzić...
A tydzień u mnie 12 wczoraj się zaczal.
A tydzień u mnie 12 wczoraj się zaczal.
ewelinka10425
Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?
bbubbka
Też tak myślałam, że mdłości powinny przechodzić, ale dziś z rana przywitałam kibelek. Pocieszam się że może to przychodzi ze skończonym 12 tygodniem Ale przynajmniej mam poczucie że z dzidzią wszystko w porządkuNiby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?
ewelinka10425
No właśnie bbubka mam taką nadzieję, że przecież skoro tak źle się czuje to hormony ciągle szaleją a to oznacza że z dzidzia wszystko dobrze
neilaaa
Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?
Ewelinka nie pocieszę Cię, ja jutro kończę 12tc i dzisiaj w nocy tak mnie męczyły mdłości że kilka razy przytuliłam nad ranem WC, ale tłumaczę to sobie tak jak Wy że z dzidzią wszystko ok
reklama