reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak jestem z Lublina, a musiałam zmienić lekarza ze względów finansowych. Pisałam kiedyś że wykupilam pakiet w luxmedzie ale okazało się że mój lekarz nie ma podpisanej umowy z PZU i nie mogę do niego za darmo z pakietu chodzić...
A tydzień u mnie 12 wczoraj się zaczal.;)

Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?:)

Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?:)
Też tak myślałam, że mdłości powinny przechodzić, ale dziś z rana przywitałam kibelek. Pocieszam się że może to przychodzi ze skończonym 12 tygodniem :D Ale przynajmniej mam poczucie że z dzidzią wszystko w porządku :)

Madziula co 6h przez 3 dni bo mialam goraczke kolo 40 stopni i mniej więcej po 4h zaczynala rosnac czekalam ile sie dalo a po 6 zbijalam. Pozniej sporadycznie na migreny czy cos tez uzywalam.

No właśnie bbubka mam taką nadzieję, że przecież skoro tak źle się czuje to hormony ciągle szaleją a to oznacza że z dzidzia wszystko dobrze;)

Ewelinka nie pocieszę Cię, ja jutro kończę 12tc i dzisiaj w nocy tak mnie męczyły mdłości że kilka razy przytuliłam nad ranem WC, ale tłumaczę to sobie tak jak Wy że z dzidzią wszystko ok :)

reklama
Dziewczyny czytałam ze do 14 tygodnia mdłości mogą być. Chociaż ja pierwsza ciążę miałam cały czas mdłości.
Ewelinka ja w Lublinie chodzilam do dr. Pastucha na nfz. Byłam zadowolona.

Do góry