reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tak jestem z Lublina, a musiałam zmienić lekarza ze względów finansowych. Pisałam kiedyś że wykupilam pakiet w luxmedzie ale okazało się że mój lekarz nie ma podpisanej umowy z PZU i nie mogę do niego za darmo z pakietu chodzić...
A tydzień u mnie 12 wczoraj się zaczal.;)

Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?:)

Niby tydzień 12, podobno powinny mdłości przechodzić a tu cały czas to samo. A jak tam u Was? W którym tygodniu się lepiej zaczeluscie czuć?:)
Też tak myślałam, że mdłości powinny przechodzić, ale dziś z rana przywitałam kibelek. Pocieszam się że może to przychodzi ze skończonym 12 tygodniem :D Ale przynajmniej mam poczucie że z dzidzią wszystko w porządku :)

Madziula co 6h przez 3 dni bo mialam goraczke kolo 40 stopni i mniej więcej po 4h zaczynala rosnac czekalam ile sie dalo a po 6 zbijalam. Pozniej sporadycznie na migreny czy cos tez uzywalam.

No właśnie bbubka mam taką nadzieję, że przecież skoro tak źle się czuje to hormony ciągle szaleją a to oznacza że z dzidzia wszystko dobrze;)

Ewelinka nie pocieszę Cię, ja jutro kończę 12tc i dzisiaj w nocy tak mnie męczyły mdłości że kilka razy przytuliłam nad ranem WC, ale tłumaczę to sobie tak jak Wy że z dzidzią wszystko ok :)

reklama
Dziewczyny czytałam ze do 14 tygodnia mdłości mogą być. Chociaż ja pierwsza ciążę miałam cały czas mdłości.
Ewelinka ja w Lublinie chodzilam do dr. Pastucha na nfz. Byłam zadowolona.

Do góry