reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
No właśnie tam są bardzo fajne spodnie ale wszystkie po 189 zł. Z tym, że ja mam sporo ciążowych więc dużo nie muszę kupować, to może zaszaleję.
Na ciezarnych najlatwiej zarobic :-)
zgadzam się . To jest tak samo jak szukasz czegoś na wesele, mówisz ślubne i cena wzrasta o 100%
luckychoice
Bulisia, to znaczy, że jesteś w szampańskim nastroju
Persea, na komórce otwierają mi się tylko główne strony, a nie produkty, później zobaczę sobie na kompie. Ale sama mam kilka sukienek do pracy upatrzonych na HappyMum
Persea, na komórce otwierają mi się tylko główne strony, a nie produkty, później zobaczę sobie na kompie. Ale sama mam kilka sukienek do pracy upatrzonych na HappyMum
PerseaNigra
Co do ślubnych rzeczy. Ja w dniu ślubu pojechałam do kwiaciarni już uczesana i pomalowana i sobie kupiłam bukiecik ;D Zapłaciłam chyba z 30 zł
PerseaNigra
lucky no sukienki też są tam super
luckychoice
PerseaNigra, świetne te spodnie! Ciekawe, jaki ten materiał jest w dotyku i jak się układa. Dlatego najbardziej lubię móc zmierzyć spodnie Chociaż teraz kusi darmowa przesyłka...
reklama
Tola81
O właśnie :-)Ja zjadlam troche watrobki mam nadzieje ze nie zaszkodzi. Wit a ktora jest w witaminach jest w z tych w formie karotenu a jie retinolu ktory wlasnie jest szkodliwy.