reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej
Cherry mi by przydała się bezsenność,choć jak się stresuję to gorzej śpię,a tak poważnie współczuję..

Ja na razie noszę jeszcze dżinsowe spodnie,fakt już bez paska,ale jeszcze mnie nie uwierają,tylko,że one były mi lekko luźne i wtedy bez paska ani rusz..

Miłego dnia i dobrego samopoczucia ! :)

Hej Dziewczyny

Ostatnio mnie nie było musiałam się zdystansować jakoś przerastaly mnie ostatnie tragedie jaki się przydarzyly , wolałam nie czytać i troszkę się odciąć chociaż nie ukrywam że miałam ochotę do Was napisać.
Właśnie w domu walczymy z epidemia córeczka chora i ja też się rozchorowalam - wczoraj tak sie źle czułam że wzięłam 2x Paracetamol i mam takie straszne wyrzuty sumienia ze zaszkodzilam maluszkowi ze płakać mi się chce :-( Bralyscie moze paracetamol w 1 trymestrze wiedzac o ciazy ??Jutro mam wizytę u ginekologa ale nie wiem czy pojadę bo nadal kiepsko się czuję .
Obiecuję że będę teraz częściej ;-)

Ja wzięłam jedna tabletkę ale wtedy nie wiedziałam jeszcze ....
Mi gin powiedziała ze można w razie bólu głowy paracetamol..
I na bol brzucha kazała mi brać buscopan max 3x1

Madziula zdrowia dla Ciebie i córeczki.
Nie brałam paracetamolu, ale w ulotce czytałam,że może być stosowany,ale gdy pacjentka jest w ciąży należy skonsultować się z lekarzem jeśli lek ma być stosowany częściej niż doraźnie.Mam paracetamol 123ratio 500g.
I nie są znane zadne działania niepożądane na nienarodzone dziecko.

Madziula paracetamol jest bezpieczny w ciazy. Napewno nie zaszkodzilas dzidziusiowi, ja zarowno w pierwszej jak i drugiej ciazy mialam grypę w pierwszym trymestrze i goraczke zbijalam paracrtamolem. Dzieci mam zdrowe ;)

Dzięki Kochane jesteście - już zaczęłam popadać w paranoję i rano obudziłam się z kacem moralnym ze wzięłam te tabletki. Dzisiaj dzięki Bogu nie mam temp ani nie boli mnie głowa i miesnie a z gardłem będę sobie radzić domowymi sposobami. Dobrze ze jutro mam ginekologa i zobacze się z malenstwem może się jakoś uspokoje.

Aria buscopan na ból brzucha ? Muszę poczytać o tym leku bo nawet Nie wiedziałam że istnieje. Nie lepiej nospe ?

Anieok, dużo bralas tego paracetamolu w ciągu doby ???

Hej dziewczyny, mnie też dawno nie było, ale te mdłości mnie dobijają... Wczoraj byłam na badaniach, chyba wszystko ok, chociaż leukocyty lekko podwyższone i coś jeszcze w krwi. Poza tym oki. Wczoraj też bardzo mnie brzuch bolał, nie wiem o co mogło chodzić... Ale już sobie wymyslalam że szyjka macicy mi się skraca... W poniedziałek mam to usg z oceną ryzyka wad, tylko się zastanawiam bo ma trwać 15 min. Czy on zdazy wszystko zbadać?;)

reklama
Meg, milo z Twojej strony ze o mnie pamietalas :-) chciałam coś napisać ale co wchodzilam na bb i czytałam o tragediach jakie przydazyly się dziewczyna mialam strasznego doła plakalam i było mi smutno później u siebie doszukiwalam sie nie wiem czego i wolałam się nie stresować Marzycielka jest z mojego forum zamkniętego sierpniowego i strasznie przeżyłam jej stratę maluszka. Jakoś nie umiem podejść do pewnych rzeczy z dystansem :-/ poza tym meczyly mnie mdlosci i chęci na nic nie miałam ;-)

Do góry