reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
mi się potwierdzi jutro dopiero :p bo ostatnio tam coś nie grało. ale z om wychodzi mu taka data :) a jutro po wielkości plodu obliczy :D więc moze sie zmienic, tymbardziej ze nieregulrne @ miałam

Dziewczyny trochę się boje porodu , bo ja mam 179cm a mój mąż ma 205cm.. sie śmiejemy że wyjdzie metrowe bobo , alee nie wiem czy to bedzie smieszne hahaha

Pat_ka wydaje mi się ze bardziej trzeba patrzeć na to jacy byliście jak się urodziliscie. Ja mam 170 cm mąż 176 oboje szczupli A córcia 4370 i 57 cm wszyscy byli w szoku

Tekila pierwsze porody raczej nie są takie szybkie. Dziewczyny tak niektóre opisały jakby to było pyk zero skurczy i dziecko wyskakuje. Raczej poczujesz skurcze wcześniej. Wtedy bierzesz spakowana torbę i jedziesz ;-)
Ja czekałam w domu 3 h od początku skończy bo miałam 10 min jazdy, do tego był noc. Alr jak masz tak daleko. To nie bierzesz prysznica tylko wsiadam do auta i jedziesz :-)
Raczej nie urodzisz w 40min ;-)

Luckychoice kartę z Rossmanna polecam szczerze. Zarejestruj się. I jak będziesz systematycznie robiła zakupy jest z tego chyba max 10% zniżki ale warto. Bo np na mleku oszczędzalam 3 zł na puszce. Niby mało ale nigdzie indziej nie było taniej bo ceny są raczej podobne. Można tam wszystko prawie kupić dla malucha. I już teraz jak die zarejestrujesz to zbierasz zniżki. Potem po porodzie też.

Na hipp się zawiodłam. Dostałam dwa razy po sloiczku i to tyle

Z bobovity to totalnie nic nie dostałam

Wesoła kobietka a moim zdaniem to co piszesz to zwykle przesądy. Nie kupię bo zapeszam, nie zapisze się wcześniej bo spowoduje stratę dziecka wtf
Popieram esthle i resztę co się zapisują bo chcą być u dobrego specjalisty.

Właśnie Virtuti dobrze napisała zapomniałam jeszcze o promocjach tylko dla posiadaczy. Żałuję że w de tego nie ma.

Pat_ka ważna jest średnica główki nie długość dziecka.

@Ann_ nikt nie mowil ze bach i juz dziecko na swiecie ... ja n ie powiemn mi sie udalo i mialam latwy porod... jak pisałaś średnica głowki jest wazna i ja tez sie tego trzymalam ... moj maly mial sr. 9,5 :D a rozwarcie na 10 wiec nic dziwnego ze latwo mi poszlo;)

wiqadomo niektore wrecz przeciwnie męczą sie po kilka kilkanascie godzin...

najwazniejsze to pozytywne nastawioenie a nie z gory zakladanie ze bedzie bolec i wygladac to w3szystko jaki na filmach :D:D:D

reklama
Do góry