reklama
Ann_
Fanka BB :)
Tekila pierwsze porody raczej nie są takie szybkie. Dziewczyny tak niektóre opisały jakby to było pyk zero skurczy i dziecko wyskakuje. Raczej poczujesz skurcze wcześniej. Wtedy bierzesz spakowana torbę i jedziesz ;-)
Ja czekałam w domu 3 h od początku skończy bo miałam 10 min jazdy, do tego był noc. Alr jak masz tak daleko. To nie bierzesz prysznica tylko wsiadam do auta i jedziesz :-)
Raczej nie urodzisz w 40min ;-)
Luckychoice kartę z Rossmanna polecam szczerze. Zarejestruj się. I jak będziesz systematycznie robiła zakupy jest z tego chyba max 10% zniżki ale warto. Bo np na mleku oszczędzalam 3 zł na puszce. Niby mało ale nigdzie indziej nie było taniej bo ceny są raczej podobne. Można tam wszystko prawie kupić dla malucha. I już teraz jak die zarejestrujesz to zbierasz zniżki. Potem po porodzie też.
Na hipp się zawiodłam. Dostałam dwa razy po sloiczku i to tyle
Z bobovity to totalnie nic nie dostałam
Wesoła kobietka a moim zdaniem to co piszesz to zwykle przesądy. Nie kupię bo zapeszam, nie zapisze się wcześniej bo spowoduje stratę dziecka wtf
Popieram esthle i resztę co się zapisują bo chcą być u dobrego specjalisty.
Właśnie Virtuti dobrze napisała zapomniałam jeszcze o promocjach tylko dla posiadaczy. Żałuję że w de tego nie ma.
Pat_ka ważna jest średnica główki nie długość dziecka.
Ja czekałam w domu 3 h od początku skończy bo miałam 10 min jazdy, do tego był noc. Alr jak masz tak daleko. To nie bierzesz prysznica tylko wsiadam do auta i jedziesz :-)
Raczej nie urodzisz w 40min ;-)
Luckychoice kartę z Rossmanna polecam szczerze. Zarejestruj się. I jak będziesz systematycznie robiła zakupy jest z tego chyba max 10% zniżki ale warto. Bo np na mleku oszczędzalam 3 zł na puszce. Niby mało ale nigdzie indziej nie było taniej bo ceny są raczej podobne. Można tam wszystko prawie kupić dla malucha. I już teraz jak die zarejestrujesz to zbierasz zniżki. Potem po porodzie też.
Na hipp się zawiodłam. Dostałam dwa razy po sloiczku i to tyle
Z bobovity to totalnie nic nie dostałam
Wesoła kobietka a moim zdaniem to co piszesz to zwykle przesądy. Nie kupię bo zapeszam, nie zapisze się wcześniej bo spowoduje stratę dziecka wtf
Popieram esthle i resztę co się zapisują bo chcą być u dobrego specjalisty.
Właśnie Virtuti dobrze napisała zapomniałam jeszcze o promocjach tylko dla posiadaczy. Żałuję że w de tego nie ma.
Pat_ka ważna jest średnica główki nie długość dziecka.
@Ann_ nikt nie mowil ze bach i juz dziecko na swiecie ... ja n ie powiemn mi sie udalo i mialam latwy porod... jak pisałaś średnica głowki jest wazna i ja tez sie tego trzymalam ... moj maly mial sr. 9,5 a rozwarcie na 10 wiec nic dziwnego ze latwo mi poszlo
wiqadomo niektore wrecz przeciwnie męczą sie po kilka kilkanascie godzin...
najwazniejsze to pozytywne nastawioenie a nie z gory zakladanie ze bedzie bolec i wygladac to w3szystko jaki na filmach
wiqadomo niektore wrecz przeciwnie męczą sie po kilka kilkanascie godzin...
najwazniejsze to pozytywne nastawioenie a nie z gory zakladanie ze bedzie bolec i wygladac to w3szystko jaki na filmach
reklama