reklama
tekila85
Fanka BB :)
Co do szpitala to jeżeli mi się sprawdzi termin to byłoby to w okolicy Wszystkich Świętych..pomijam, że korki są wtedy zwyczajnie duże...a nam jeszcze teraz robią nową drogę co na codzień wydłuża dojazd do miasta o dobre 40 minut w szczycie....aż się boję co wtedy:-) :-)! Maż się śmieje, że chyba szybciej dojdzie do Gniezna niż co szpitala w Poznaniu....
luckychoice
Ech, nie dziwię się, że spadło nam morale jako grupie, dzień do dniu dwie wielkie straty. Nie będę się wymądrzać, żeby nie panikować itp., bo sama wczoraj byłam na wizycie, to łatwiej mi o spokój. Mam nadzieję w każdym razie, że będą już tylko same dobre wieści.
Iśka, jesteś bardzo dzielna. Trzymam kciuki, żebyś łagodnie przeszła te chwile w szpitalu!
Aria, fajnie, że napisałaś o tym Hipp, z chęcią się zarejestruję. Ja póki co dałam się pani w Rossmannie namówić na wzięcie karty Rossnę, czy cuś takiego, ale jeszcze nie wnikałam, o co w tym chodzi
Esthle, mocarna z Ciebie kobieta, kawał dziecka wydałaś na świat
Iśka, jesteś bardzo dzielna. Trzymam kciuki, żebyś łagodnie przeszła te chwile w szpitalu!
Aria, fajnie, że napisałaś o tym Hipp, z chęcią się zarejestruję. Ja póki co dałam się pani w Rossmannie namówić na wzięcie karty Rossnę, czy cuś takiego, ale jeszcze nie wnikałam, o co w tym chodzi
Esthle, mocarna z Ciebie kobieta, kawał dziecka wydałaś na świat
Wesoła Kobietka
Neilaa nie wiem jak w wiekszych miastach, u mnie nabór jest tradycyjnie papierowy.
Esthle nie mialam zamiaru wzbudzac konfliktu czy coś bo z reguły nie jestem osobą konfliktowa. Zdziwilam sie po prostu, żeby tak szybko sie umawiać. Nawet moj gin chyba nie jest za bardzo za tym by ustalac taki termin z duzym wyprzedzeniem. Skoro dla Ciebie to ważne to ok, każdy ma tam jakieś swoje powody. Ja np. w ciąży z córka bałam sie wczesniej kupować dużo rzeczy, np. wózek i nosidelko mąż odebral dopiero po narodzinach. Dość ostroznie podchodze do tego. Jeżeli masz taki priorytet, że musi byc akurat ten lekarz to rozumiem.
Powiem Wam, że z tym oczekiwaniem do wizyt jakos gorzej to znosze niz w poprzedniej ciąży, bardziej sie stresuje. A mówi sie, że z kolejnym dzieckiem juz latwiej I właśnie to, ze tyle dziewczyn stracilo teraz ciążę martwi mnie bardzo.
Esthle nie mialam zamiaru wzbudzac konfliktu czy coś bo z reguły nie jestem osobą konfliktowa. Zdziwilam sie po prostu, żeby tak szybko sie umawiać. Nawet moj gin chyba nie jest za bardzo za tym by ustalac taki termin z duzym wyprzedzeniem. Skoro dla Ciebie to ważne to ok, każdy ma tam jakieś swoje powody. Ja np. w ciąży z córka bałam sie wczesniej kupować dużo rzeczy, np. wózek i nosidelko mąż odebral dopiero po narodzinach. Dość ostroznie podchodze do tego. Jeżeli masz taki priorytet, że musi byc akurat ten lekarz to rozumiem.
Powiem Wam, że z tym oczekiwaniem do wizyt jakos gorzej to znosze niz w poprzedniej ciąży, bardziej sie stresuje. A mówi sie, że z kolejnym dzieckiem juz latwiej I właśnie to, ze tyle dziewczyn stracilo teraz ciążę martwi mnie bardzo.
madziorek30
Witam nie czytalam kilka dni i jak przeczytal kilka ost stron to mnie to strasznie zdolowalo 3 majcie sie dziewczyny
@Wesoła Kobietka popieram z ta druga ciążą ... pomimo, że 1 przechodziłam jakio jeszcze 19-latka to byłam bardziej cierpliwa ...ale znowu teraz nie jestem humorzasta jak wtedy tylko jakoś bardziej no dojrzała hehe
@Cherry90 ale nas trzymasz w niepewności
@Nevka ty na którą bo zapomniałam ?
@Cherry90 ale nas trzymasz w niepewności
@Nevka ty na którą bo zapomniałam ?
luckychoice
Aria, Nevka pisała chyba, że Jej lekarz przyjmuje po 17
Mój mąż kupił na dziś bilety do kina na 20.00 na Historię Roja. Wcześniej była tylko 15.15, to byśmy nie zdążyli po pracy. Ostrzegłam lojalnie, że do końca seansu, czyli ok. 23.00 mogę już pochrapywać na jego ramieniu O 4 w nocy we własnym łóżku to się wiercę, ale tam to pewnie nie będę miała oporów przed drzemką...
Mój mąż kupił na dziś bilety do kina na 20.00 na Historię Roja. Wcześniej była tylko 15.15, to byśmy nie zdążyli po pracy. Ostrzegłam lojalnie, że do końca seansu, czyli ok. 23.00 mogę już pochrapywać na jego ramieniu O 4 w nocy we własnym łóżku to się wiercę, ale tam to pewnie nie będę miała oporów przed drzemką...
virtuti90
Zaangażowana w BB
Lucky, karta Rossne to super patent . Nie dość, że są fajne promocje dla posiadaczy kart na produkty dziecięce, to na wszystkie dziecięce artykuły jest kilka procent zniżki,w zależności od tego, ile w Rossmanie ich kupujesz. Zawsze to te kilka złotych taniej.
Wesoła, u mnie też druga ciąża a stres chyba większy... Ginekolog znalazł krwiaka koło maleństwa i mam teraz nakaz leżenia i odpoczywania. Wzięłam więc urlop, bo nie chcę l4 i lezakuje.
Lucky, daj znać jak film, chętnie bym się wybrała ale odnośnie polskich produkcji to jestem sceptyczna
Wesoła, u mnie też druga ciąża a stres chyba większy... Ginekolog znalazł krwiaka koło maleństwa i mam teraz nakaz leżenia i odpoczywania. Wzięłam więc urlop, bo nie chcę l4 i lezakuje.
Lucky, daj znać jak film, chętnie bym się wybrała ale odnośnie polskich produkcji to jestem sceptyczna
reklama